SIM ONLY ABONNEMENT AANRADER VOOR GEZIN MET BELLENDE KINDEREN

Vintage Fisher Price Telefoon

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonabonnement voor jezelf of voor je kind? Wij onderzochten de voordelen van Sim Only. Met deze losse abonnementen betaal je alleen voor MB’s, minuten en sms’jes. Ideaal als je nog een goed werkende mobiele telefoon hebt.

Sim Only goedkoper dan een abonnement met toestel 

Een Sim Only abonnement is dus goedkoper dan een abonnement met toestel. Een ander voordeel van een Sim Only abonnement is dat je niet wordt geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Je krijgt zo’n BKR-registratie op basis van deze twee voorwaarden: (1) je sluit een abonnement af met een telefoon van 250 euro of meer én (2) je betaalt deze telefoon per maand af. Het totaalbedrag dat je maandelijks afbetaalt voor je nieuwe telefoon, wordt namelijk gezien als een lening. Het nadeel van een BKR-registratie is dat het je maximale leenbedrag voor andere leningen  (bijvoorbeeld je hypotheek) beïnvloedt. 

Sim Only: ideaal voor kinderen

Moet jouw zoon of dochter een eind fietsen om op school komen? Dan is het een geruststellende gedachte dat je kind jou altijd kan bereiken wanneer er iets aan de hand is. Wil je de maandelijkse kosten laag houden? En heb je nog een prima toestel in de la liggen? Ga dan voor een Sim Only abonnement.

Sim Only: altijd bereikbaar

Met een Sim Only abonnement ben je altijd bereikbaar, óók als de MB’s of minuten van de bundel op zijn. Dus heeft jouw kind alles al opgemaakt, maar moet hij onverhoopt toch een noodtelefoontje plegen? Dat kan met Sim Only! Je betaalt dan alleen een hoger tarief (23 cent per minuut). Ook kan jouw kind met Sim Only nog steeds internetten wanneer de MB-bundel op is; de internetsnelheid wordt alleen automatisch vertraagd.

Sim Only: welk abonnement past bij mij?

  • Bij KPN kun je kiezen uit zes voordelige Sim Only abonnementen. Maar welk abonnement past het beste bij jou of je kind? Wij helpen je kiezen.
  • Vind je internetten op je telefoon maar niks en bel je vaak en lang met bijvoorbeeld je zus en (schoon)moeder? Dan is een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen wat jij nodig hebt.
  • Zit jouw dochter de hele dag te Whatsappen of is jouw zoon niet van spelletjeswebsites af te slaan? Kies dan een Sim Only abonnement met veel MB’s voor je kinderen.
  • Ben je vaker online en heb je dus meer MB’s nodig? Voor maar 2 euro per maand extra krijg je bij een bundel van maar liefst 10 GB. 

Extra familievoordeel

Hoe meer producten van KPN je combineert, hoe meer voordelen je krijgt. Dit noemen ze bij KPN, KPN Compleet. Zo krijg je vijf euro korting op elk Sim Only abonnement dat geregistreerd staat op jouw adres. Ook krijg je bij ieder Sim Only abonnement dubbel zoveel data. Met dubbel zoveel data kun je dus dubbel zoveel WhatsAppen, YouTube-video’s kijken en Netflix’en op je mobiel.

MB’s delen: het nieuwe zakgeld

Ook kun je onbeperkt bellen met de telefoonnummers op jouw adres én onderling MB’s delen. Heeft jouw zoon of dochter met die steengoede rapportcijfers wel een extraatje verdiend? Geef hem of haar dan zakgeld in de vorm van een surfsessie op het wereldwijde web met de MB’s die jij toch niet gebruikt. Voor welk Sim Only abonnement ga jij?

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.