HOTELGIFT; WELKE MOM WIL ER NOU NIET EEN NACHTJE WEG ALS CADEAU!

Hotelgift.nl | Sunrise resort Hoian | CITYMOM.nl

Processed with VSCO with c1 preset

Hotelgift.nl | Sunrise resort Hoian | CITYMOM.nl 3

Hotelgift.nl | Sunrise resort Hoian | CITYMOM.nl 2

EEN HOTELGIFT IS DE PERFECTE GIFT VOOR MOMS! Wetend dat mannen altijd erg last minute zijn met cadeautjes kopen, is dit misschien vooral een tip voor hun om te geven! Want zeg nou zelf; croissantjes, verse jus d’orange en een zacht gekookt eitje bestellen via roomservice terwijl je nog even ligt te dommelen onder het dikke, donzen hoteldekbed.. Dat is toch het fijnste wat er is! Dat kan je allemaal cadeau geven of krijgen met de Hotelgift!

Een fijne hotelovernachting is een traktatie voor iedere moeder en via een personalized gift card van Hotelgift is dit heel makkelijk. Met keuze uit 110.000 hotels in 170 landen durf ik te wedden dat dit presentje in de smaak valt!

Ik geloof namelijk heilig in de trend waarin ervaringen boven bezittingen gaan. Daarom vind ik dit ook zo’n mooi cadeau! Ik kreeg zelf een hotelgift cadeau en toen ik in Vietnam aan het reizen was met vriendinnetjes heb ik deze giftcard omgewisseld voor een hotelovernachting in een 5 sterren resort; het Sunrise resort in Hoian. Ik kwam dit resort tegen in een tijdschrift toen ik in Vietnam was en dacht daar moet ik heen! Het hotel bleek tussen de vele hotels te staan waar je uit kon kiezen en binnen 5 minuten was de hotelkamer geboekt en de voucher ingewisseld! Zo is mijn gekregen cadeau een mooie herinnering geworden aan een heerlijke dag relaxen bij het zwembad, heerlijk eten en slapen in het fijnste bed!

Je kan over de hele wereld cadeaus kiezen, dus ook bijvoorbeeld met je partner lekker een nichtje weggaan zonder kids in een hotel in Nederland. De ontvanger van de gift bepaalt helemaal zelf waar hij of zij een nacht weg boekt namelijk! Doe mij dus maar weer een nachtje weg onder de kerstboom!

 

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.