OOT BEZORGD VERSE GRANOLA VOOR JOU EN DE KIDS

Oot Granola maakt verse bakkersgranola met heel goede voedingswaardes: suikerarm, veel eiwitten en tjokvol voedzame noten, pitten en zaden. Met meer dan 120.000 klanten is Oot inmiddels de grootste Nederlandse aanbieder van suikerarme ontbijtgranen, die direct vanuit de Brabantse bakkerij worden thuisbezorgd.

Oprichter Valentine van der Lande (44) kon in de supermarktschappen geen gezonde granola vinden en besloot het zelf te proberen. Ze sprak drie jaar lang met voedingswetenschappers, chefkoks en diëtisten en bakte honderden platen granola, tot ze perfecte recepten had ontwikkeld. In 2018 richtte ze Oot Granola op, een online winkel voor dagelijks vers en ambachtelijk gebakken ontbijtgranen.

Wat maakt Oot Granola anders?

Oot Granola is 100% biologisch, glutenvrij, bevat altijd minstens 30% aan noten, pitten & zaden, en nooit meer dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers. De granola wordt niet op een massale lopende band-oven gebakken, maar in een Brabantse bakkerij, op stalen platen in een traditionele heteluchtoven. Oot bevat geen geur-, kleur- of smaakstoffen, suikervervangers of zoetstoffen, maar echt alleen de beste natuurlijke ingrediënten.

Op zo’n manier granola maken mag kostbaar zijn, maar juist door direct aan de consument te leveren kan dat voor een redelijke prijs en is de productie ook nog eens duurzaam. Zo zijn er door het directe distributiemodel aanzienlijk minder vrachtwagens nodig en zijn de biologische ingrediënten met zorg voor mens en natuur geteeld.

Hoe werkt het? 

Oot kan los of als terugkerende service besteld worden via de website oot.nl. Het wordt direct de volgende dag vers thuisbezorgd in een platte doos die door de brievenbus past. Een zak van 240 gram (zes porties) kost € 5,50 bij een terugkerende bestelling en € 6.25 bij een eenmalige. Er is ook een proefpakket beschikbaar met vier portiezakjes (€ 7.50) voor wie niet kan kiezen. Bezorging van de bestelling in Nederland en België is gratis boven € 20.

Oot Granola biedt op dit moment 8 verschillende smaken:

CRUNCHY NUTS | Een klassieke granola tjokvol noten

CACAO BOEKWEIT | Granola voor gezonde chocoladefans

CHIA SPICE | Suikerarm, ook geen natuurlijke suikers

PALEO MIX | Lekker kruidig & koolhydraatarm

KETO GRANOLA | Koolhydraatarm én suikerarm

PUMPKIN SPICE | Kruidige granola met wilde bosbessen

KOFFIE KETO GRANOLA | Koolhydraatarm met een koffie-kick 

LEMON POPPY SEED| Net als de citroencake, maar zonder de suiker

Mijn kinderen vinden vooral de CACAO BOEKWEIT het lekkerst! Dus als je ook voor je kinderen granola wilt kopen zou ik die inslaan! 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.