NIGHT OWL TAFELLAMP VOOR IN DE KINDERKAMER

NIGHT OWL TAFELLAMP

Wie een design touch aan de kinderkamer wilt geven kan ik de Night Owl Tafellamp tippen! De meeste lampen voor de kinderkamer, vind ik persoonlijk soms wat kinderachtig. Daarom ben ik erg voor het gebruik van ‘normale’ lampen op de kinderkamer. Klein gebaar met groots effect!

Op de speelkamer van Bobbi & Fitz staat deze Lightyears Night Owl tafellamp. Hij is ontworpen door Nicholai Wiig Hansen.

Ik vind deze lamp perfect in de kinderkamer passen, o.a. door de vorm en het fijne licht dat hij geeft.

Het design is in 2015 ontstaan uit Wiigs verlangen een typisch Noord-Europese lamp te creëren die een gezellig en warm licht geeft. Het resultaat is deze vriendelijke, informele nachtuil die u op ieder moment van de dag de kamer van sfeervol licht kan voorzien.

De organische vormen van de voet met daarbovenop een ovale lampenkap maken dit Deens design lampje op zijn best! De aluminium kap kan in vier verschillende posities op de staander worden geplaatst. Zo bepaal je  zelf aan welke zijde van de kap de zwarte kabel onderaan de staander de lamp verlaat. Makkelijk als je niet wil dat je kind aan het snoer gaat trekken.

NIGHT OWL TAFELLAMP

Fritz Hansen ontfermde zich in 2015 over het Deense verlichtigsmerk Lightyears. Die bouwde in de tien jaar die daaraan vooraf ging al een karakteristieke collectie op met een duidelijk Scandinavische identiteit.

De Night Owl tafellamp van Lightyears komt in 4 mooie kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur: midnight blue (donkerblauw als de nacht), smokey white (vaalwit als het maanlicht), midnight blue met essenhout en smokey white gecombineerd met essenhout. De lamp is gemaakt van aluminium, polycarbonaat (de diffuser) en essenhout (als dat de kleurkeuze is). Het licht schijnt naar onder door een plaatje van polycarbonaat, waardoor de lamp een diffuus, zacht en egaal licht verspreidt. Ook daardoor is deze lamp geschikt voor de kinderkamer!

Tip dus; in een webshop niet alleen bij de kinderlampen, maar ook een keer bij de tafellampen te kijken voor de kids!

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.