NIEUWE HOTSPOT QUINNIE’S: PRELOVED KIDSWEAR & COFFEE

Quinnie's Amsterdam

preloved kidswear    coffee    more

 

Amsterdam is een hele fijne kidsproof hotspot rijker: QUINNIE’S. Bij Quinnie’s strijk je neer voor een drankje of hapje met je kids, want er is ruimte om te spelen. Daarnaast kan je er hele mooie preloved items shoppen! 

Quinnie’s is opgericht door Danique en zoals dat gaat met ideeën, ontstaan uit persoonlijke interesse, behoeften en veel ‘aha momentjes’. 

Danique deed zelf als jonge moeder een schat aan nieuwe ervaringen op. Wat groeien ze snel, wat worden ze vies en wat raken ze ook veel kwijt. Wat een spullen heb je nodig, vaak voor zo’n korte tijd. En dat ligt dan vervolgens allemaal op zolder te wachten. Tot…?

Daarom besloot ze veel meer te gaan gebruiken wat er al is en kreeg er steeds meer lol in.  Doorgeven, uitlenen, verkopen; maak een ander blij met wat jou niet meer dient. Met Quinnie’s brengt Danique zo lokaal mogelijk vraag en aanbod van preloved kinderspullen samen. 

Quinnie's Amsterdam

Quinnie’s is dus een plek waar je tweedehands kinderkleding, schoeisel en accessoires kan kopen, verkopen én genieten van een lekker kopje koffie of thee. En vergeet dat lekkers niet. Neem de kids gerust mee, er is ruimte om te spelen.

Quinnie’s is een hele fijne plek, aanwinst voor de Rivierenbuurt en ik weet zeker dat je niet met lege handen naar huis gaat door de mooie en kwalitatief top tweedehandskleding die ze er verkopen. 

LEES OOK: 10X DE BESTE TWEEDEHANDS KINDERKLEDING WINKELS IN AMSTERDAM

 

ADRES

Rijnstraat 179

1079 HD  Amsterdam

06 24771968

info@quinnies.nl

www.quinnies.nl

OPENINGSTIJDEN 

Maandag: gesloten 
Dinsdag: 8.30 – 16.30 
Woensdag: 8.30 – 16.30 
Donderdag: 8.30 – 16.30
Vrijdag: 8.30 – 16.30
Zaterdag: 9.30 – 16.30
Zondag: gesloten 

Quinnie's Amsterdam

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.