TOP 10 MOOI BEDDENGOED VOOR KINDEREN

beddengoed-kinderen-citymom-nl-4 beddengoed-kinderen-citymom-nl-5 beddengoed-kinderen-citymom-nl-6 beddengoed-kinderen-citymom-nl-7 beddengoed-kinderen-citymom-nl-8 beddengoed-kinderen-citymom-nl-9 beddengoed-kinderen-1-citymom-nl beddengoed-kinderen-2-citymom-nl beddengoed-kinderen-3-citymom-nl beddengoed-kinderen-4-citymom-nl

Goed slapende kinderen… de meeste MOMS maak je hier héééél erg gelukkig mee. En voor je kroost is het ook fijn. Dus kom maar op met dat wondermiddel dat garant staat voor goede nachtrust! Gelukkig zijn er (bij gebrek aan dit wondermiddel) allerlei manieren om het naar-bed-gaan-ritueel te bevorderen. Een fijne slaapplek bijvoorbeeld. De meeste kinderen ruilen het ledikantje rond 2-3 jaar in voor een groter bed. Tijd dus voor een dekbed mét leuk overtrek. Je kunt natuurlijk helemaal los gaan met Disney-achtige characters. Sla je deze liever nog even over? Check dan deze leuke items!

Het Dino-dekbed van NextDirect. Voor stoere jongens, maar voor mama’s ook leuk om naar te kijken. En vooral erg budgetvriendelijk! Net als de ‘über girly’ roze variant met gouden sterren.

De collectie van Zara Home kids is prachtig. Printjes, effen, pastel, ze hebben het allemaal.

Ferm Living en Studio Ditte maken van het bed een ware eye-catcher. De designs zijn allemaal even mooi en origineel.

De collectie van Petit Amélie is er een om verliefd op te worden. Speciaal voor peuterbedden en ledikantjes.

Stoer en gemaakt van organic materialen. CarlijnQ ontwerpt ze met liefde.

Je moet er wat dieper voor in de buidel tasten, maar dan heb je wel wat! Met het prachtige Catimini ‘comme un nuage’ dekbed is naar bed gaan een feestje.

Nu hopen dat je kids heerlijk wegdromen…

BLOG BY ILSE RIJVERS

Ilse Rijvers is mijn naam, 37 jaar en ‘jongensmama’ van Oliver (2013) en Sebastian (2016). Ik heb 20 jaar in Limburg & 5 jaar in Breda gewoond. Ik hou erg van het Bourgondische leven dus ben vaak ‘in’ voor ’n drankje doen, het liefst met bittergarnituur! Al 12 jaar is Rotterdam ons thuis. Een stad volop in beweging met elke week weer wat nieuws. Koffietentjes, conceptstores, restaurants, events… bijna alles is de moeite waard om te bezoeken. In combinatie met de bekende must-see’s zoals de musea, havens, Markthal en Blijdorp is Rotterdam een bruisende stad, waar ik met veel plezier woon. Naast de stad ontdekken speur ik graag social media af voor inspiratie & om te zien wat voor moois er aangeboden wordt. Ik vind het erg leuk om de ‘vondsten’ en ideeën nu te kunnen delen als onderdeel van het CITYMOM bloggers team.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.