EEN ANDER LEMODI MEUBEL BINNEN EEN PAAR MINUTEN

lemodi-2-citymom-nl-1

lemodi-2-citymom-nl-2

lemodi-2-citymom-nl-3

lemodi-2-citymom-nl-4

lemodi-6

Half september had CITYMOM de PRIMEUR! ‘lemodi’ lanceerde haar eerste producten en dat kon je lezen op onze blog. Bij binnenkomst van het ‘bouwpakket’ waren wij meteen al fan. Met zes losse elementen toverde ik zelf een prachtig bureau voor Bobbi in elkaar zonder schroeven, hamers of ander gereedschap. En ook nog eens in een paar minuten… Ik ben er nog verbaasd over!

lemodi heeft naast het bureau ook een wieg, picknicktafel en bankje ontworpen. En het leuke is dat je alle producten met enkele losse elementen zo kan omtoveren naar een ander product. Binnen (weer!) maar een paar minuten en (weer!) helemaal zelf was daar een bankje.

Ik ben altijd met mijn interieur bezig en op deze manier is het leuk om meubels op een andere manier te gebruiken en te wisselen, helemaal als het zo makkelijk gaat. Zo kan ik het bankje nu gebruiken op de kamer van mijn zoontje Fitz. En bevalt dat niet, maken wij er zo weer een bureau van! De extra losse elementen zijn handig om op te bergen onder het bed, en die schroeven raak je niet kwijt want die zijn er niet!

Helemaal blij zijn wij hier dus in huis met lemodi! Check ook even het filmpje waar je alle producten in kan zien! Wij hebben alles in het wit, maar de producten zijn ook verkrijgbaar in pistache en olijfkleur.

1 The Sleeper (wieg) – €544

2 The Office (bureau)- €532

3 The Reader (bankje) €476

4 The Picnic (picknicktafel) €690

www.lemodi.com

1 Reactie

  1. Vlijtig Liesje

    Dit vind ik werkelijk een goede uitvinding. Zo’n multifunctioneel meubelstuk is een fijne investering. En het staat nog leuk ook.

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.