MOMMY MAKEOVER; GEEF JE ZELFVERTROUWEN EEN BOOST

Geef je zelfvertrouwen een boost met deze 4 behandelingen

Na de bevalling veranderd je lichaam, helemaal na meerdere bevallingen. Dat is helaas een feit. Het is niet gek dat veel MOMS zichzelf een MOMMY-MAKEOVER geven. Wil jij ook je uiterlijk na de bevalling verbeteren, dan zetten wij 4 ingrepen op een rij die je helpen om er beter uit te zien en je beter te voelen over je lichaam na de komst van je baby(‘s).

Liposuctie

Liposuctie is een chirurgische ingreep waarbij vet uit specifieke delen van het lichaam wordt verwijderd. Het kan worden gebruikt om cellulitis te behandelen en overtollige huid te verwijderen na aanzienlijk gewichtsverlies.

Een liposuctie kan ook helpen om het uiterlijk van vooruitstekend maagweefsel te verminderen. Dit kan namelijk het gevolg zijn van zwangerschap of overgewicht. De kosten zijn voornamelijk afhankelijk van het type en aantal gebieden dat je wilt laten behandelen.

Borstlift

Een borstlift is een chirurgische ingreep om overtollig huid en weefsel van de borsten te verwijderen. Het kan worden uitgevoerd bij vrouwen die volume in hun borsten hebben verloren door veroudering, zwangerschap of gewichtsverlies.

De procedure zorgt ervoor dat je borsten voller lijken door de huid opnieuw te vormen en over je borstspieren te plaatsen. Het resultaat is stevigere borsten die er jeugdiger en natuurlijker uitzien dan voor de operatie.

Facelift

Een facelift is een cosmetische ingreep waarbij een operatie wordt gebruikt om overtollige huid te verwijderen en de onderliggende spieren aan te spannen. Het kan op het hele gezicht worden uitgevoerd, inclusief de nek, en wordt vaak gecombineerd met andere procedures zoals oogliften of ooglidoperaties. Het duurt meestal 10-15 jaar voordat nieuwe verzakking begint op te treden.

Er zijn meerdere soorten facelifts beschikbaar, maar ze maken allemaal gebruik van een incisie in de hoofdhuid die van oor tot oor rond de achterkant van elke kant van je hoofd loopt.

Buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie is een operatie waarbij vet en huid van je buik worden verwijderd, met als resultaat een plattere en stevigere buik. De procedure kan ook helpen om het uiterlijk van je taille te verbeteren. Een buikwandcorrectie kan vaak worden gedaan als onderdeel van een mama-make-over pakket, dat ook borstvergroting en liposuctie omvat.

De meeste moeders merken dat hun lichaamsvorm drastisch verandert als ze eenmaal bevallen zijn van hun baby of baby’s. Dus als je klaar bent voor enkele verbeteringen op de lange termijn, is dit misschien de juiste keuze. De operatie duurt tussen de twee en drie uur. De hersteltijd is afhankelijk van hoeveel werk er moet worden gedaan.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.