MOM-MUSTHAVE; 3X TIPS VOOR VOLLE WENKBRAUWEN

3X TIPS VOOR VOLLE WENKBROUWEN

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van ons gezicht, ze omlijsten de ogen en bepalen grotendeels de uitdrukking van ons gezicht. Een volle wenkbrauw-look is tegenwoordig helemaal hip en de droom van velen. Het is alleen niet altijd even makkelijk om volle wenkbrauwen te krijgen, vooral als je van nature niet al dikke wenkbrauwen hebt. Maar je hoeft geen make-up artist te zijn om te genieten van volle wenkbrauwen. Met deze tips krijg jij ook de perfecte look die je graag wilt!

#1 Houd je wenkbrauwen netjes

Een goede basis is essentieel voor volle wenkbrauwen. Begin met het netjes houden van je wenkbrauwen. Knip bijvoorbeeld je wenkbrauwharen om ze op een mooie lengte te houden. Verwijder het overtollige haar onder je wenkbrauwen zodat je wenkbrauwen netjes omlijnd zijn.

Je kunt dit ook eenvoudig doen door je wenkbrauwen te borstelen en daarna langs de lijn van je wenkbrauwen te gaan met een pincet. Zo krijg je een mooie, nette look en zijn al je haren op dezelfde lengte.

#2 Gebruik wenkbrauwproducten

De juiste producten kunnen echt wonderen doen om je wenkbrauwen voller te laten lijken. Er zijn verschillende producten die je kunt gebruiken om je wenkbrauwen wat extra volume te geven. Een wenkbrauwpotlood is de meest toegankelijke optie. Dit werkt goed als je alleen wat kleine aanpassingen wilt doen.

Om meer volume toe te voegen aan je wenkbrauwen kun je ook kiezen voor een wenkbrauw gel of -poeder. Een goede tip is om te beginnen met een gel om je haren omhoog te houden, waarna je je wenkbrauwen kunt vullen met behulp van een poeder of potlood.

#3 Laat je wenkbrauwen groeien

Als je van nature erg dunne wenkbrauwen hebt, kan het zo zijn dat je wenkbrauwen eerst wat meer ‘gevuld’ moeten worden. Laat je wenkbrauwen daarom eerst groeien voordat je begint met het inkleuren. Laat al het haar groeien totdat het een dun, natuurlijk lijntje vormt. Als je helemaal geen haren onder je wenkbrauwen hebt, onthoud dan dat geduld de key is! Wacht tot alle kleine haartjes onder je wenkbrauwen gegroeid zijn. Zo kun je uiteindelijk de goede vorm van je wenkbrauwen vinden, die past bij de vorm van je gezicht.

Volle wenkbrauwen kunnen je look echt transformeren en het goede nieuws is dat je er niet veel voor nodig hebt. Met een beetje geduld, de juiste producten en wat goede verzorging kun jij binnen no-time de perfecte wenkbrauw-look creëren. Probeer deze tips uit en kijk wat het beste werkt voor jouw wenkbrauwen. En wanneer je helemaal tevreden bent over jouw vollere wenkbrauwen, vergeet dan niet te genieten van je prachtige nieuwe look!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.