GA NAAR HET 100% MAMA EVENT 12 & 13 NOVEMBER

100-mama-event-12-13-november-1 100-mama-event-12-13-november-2 100-mama-event-12-13-november-3 100-mama-event-12-13-november-4 100-mama-event-12-13-november-5

In het weekend van 12 en 13 november kun je als MOM (to be) heerlijk shoppen en inspiratie opdoen bij het 100% Mama event. Papa’s en kids mogen uiteraard ook mee, maar even lekker tijd voor jezelf is ook niet verkeerd toch? Deelnemers zoals, Naif Care, Little Indians, Toetie for kids, nOeser, Petit & Jolie, Snoozebaby, Tough Cookie, Haas op de Maan en Cottonbaby, maken je het niet makkelijk om met lege handen naar huis te gaan. En dat wil je waarschijnlijk ook helemaal niet! Naast het shoppen kun je ook nog deelnemen aan workshops.

Het 100% Mama event vindt plaats in het WTC in de binnenstad van Rotterdam. Toegangskaarten kosten € 7.50 p.p. Kijk voor meer praktische info en het overzicht van alle deelnemers op www.mamaevent.nl.

 

BLOG BY ILSE RIJVERS

Ilse Rijvers is mijn naam, 37 jaar en ‘jongensmama’ van Oliver (2013) en Sebastian (2016). Ik heb 20 jaar in Limburg & 5 jaar in Breda gewoond. Ik hou erg van het Bourgondische leven dus ben vaak ‘in’ voor ’n drankje doen, het liefst met bittergarnituur! Al 12 jaar is Rotterdam ons thuis. Een stad volop in beweging met elke week weer wat nieuws. Koffietentjes, conceptstores, restaurants, events… bijna alles is de moeite waard om te bezoeken. In combinatie met de bekende must-see’s zoals de musea, havens, Markthal en Blijdorp is Rotterdam een bruisende stad, waar ik met veel plezier woon. Naast de stad ontdekken speur ik graag social media af voor inspiratie & om te zien wat voor moois er aangeboden wordt. Ik vind het erg leuk om de ‘vondsten’ en ideeën nu te kunnen delen als onderdeel van het CITYMOM bloggers team.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.