LITTLE URBAN APPAREL

Urban Appaeral 1 Urban Appaeral 5 Urban Appaeral 3 Urban Appaeral 2 Urban Appaeral 7 Urban Appaeral 4 Urban Appaeral 6

Maak kennis met….Little urban apparel! We hebben er weer één …een mooi, stoer en divers merk voor de kleintjes. Dit keer afkomstig vanuit de andere kant van de oceaan, namelijk de USA! Ik heb het over Little Urban Apparel.

Little Urban Apparel werd in 2014 in Zuid-Californië opgericht, waar hun producten ook worden gemaakt, en gaat sindsdien als een trein! Hun stijl kan het best worden omschreven als hip en stoer, maar tegelijkertijd staat het voor eenvoud. Geen felle kleuren of drukke prints, maar vooral veel zwart, wit en grijs en afentoe een subtiel kleurtje tussendoor. Het assortiment bestaat uit o.a. leuke t-shirt, longsleeves, pullovers, rompers /onesies, (harem)broekjes en ga zo maar door. Een hoop fraaie “hebbedingen” voor zowel jongens als meisjes. De maten gaan t/m 4-5 jaar.

Ze verzenden gratis wereldwijd, maar mocht je niet zolang willen of kunnen wachten: ze verkopen Little Urban Apparel o.a. ook bij en in de webshop van River20four (in Zoetermeer). Een grote aanrader…dus: laptop, ipad of telefoon bij de hand en ‘’go see for yourself!”.

 

www.littleurbanapparel.com

 

Blog by Anouk van Kollenburg-van der Heijden. Anouk is moeder van twee schatten van meiden: Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met Bas. Inmiddels zo’n slordige 16 jaar werkzaam binnen de Rabobank, maar eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur, kleding, DIY en op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen… kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.