REISDAGBOEK KOS, GRIEKENLAND, DEEL II

CITYMOM.nl 39CITYMOM.nl 42 CITYMOM.nl 33CITYMOM.nl 26CITYMOM.nl 19 CITYMOM.nl 31 CITYMOM.nl 30 CITYMOM.nl 56 CITYMOM.nl 55 CITYMOM.nl 17 CITYMOM.nl 54 CITYMOM.nl 52 CITYMOM.nl 51CITYMOM.nl 5 CITYMOM.nl 15 CITYMOM.nl 57

 

In mijn vorige blog hebben jullie al het eerste deel kunnen lezen van mijn avonturen in Kos! Vandaag deel II!

Donderdag

Ook vandaag straalde de zon mij alweer tegemoet toen ik de gordijnen opendeed en het balkon op stapte. Na het ontbijt vroeg ik aan de receptie wat een leuk plaatsje was om heen te gaan. Zij raadde Zia aan wat vooral mooi is met zonsondergang. Dat duurde nog even dus zijn we lekker aan het zwembad gaan liggen. Iets waar we Bobbi ook het blijst mee maken want zij vindt het zwembad geweldig.

We lunchten heel lui op onze stoelen bij het zwembad. Ze hebben lekkere broodjes en salades bij het hotel. Een heerlijke rustige dag, waarbij ik lekker wegdommelde op mijn bedje. Nog zo’n fijn voordeel van vakantie; overdag slapen! Na deze relaxte dag reden we rond half 6 naar Zia. Zia ligt 20 minuten van Kos-stad en aangezien het hoog in de bergen ligt, kom je er via een mooi smal kronkel weggetje. Zia zelf ligt in een schattig bergdorpje vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de zee en aan de overkant zie je onder andere Turkije liggen.

Er zijn wat toeristische winkeltjes, maar als je dat straatje doorloopt omhoog kom je langs authentieke Griekse huisjes en is het erg rustig. Wij lopen helemaal naar boven, tot een heel mooi kerkje. Daar ligt restaurant Sunset Balcony. Vanaf hier heb je het beste uitzicht van het hele dorpje! Het restaurant wordt gerund door Sergos en zijn familie. Zijn vrouw kookt en zijn zoons bedienen. En ze zijn zo super vriendelijk en lief! Bobbi krijgt alle aandacht en mag overal vanaf springen en rondrennen. Het eten is ook hier heerlijk en we smullen weer van alle typisch Griekse gerechten. De zon zakt langzaam in de zee en weer concluderen we dat Kos echt prachtige plekken heeft en ons steeds weer blij verrast.

LEES OOK: REISDAGBOEK KOS, GRIEKENLAND, DEEL I

MEER REISDAGBOEKEN? LEES: TENERIFE; REISDAGBOEK DEEL I

Vorige artikel

Spelen met Sebra

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.