REVIEW MARTINHAL; HET MEEST KINDVRIENDELIJKE RESORT IN PORTUGAL

Martinhal beach Resort 1 Martinhal beach Resort 2Martin Hal Beach Resort Martinhal beach Resort 3Martinhal Beach Resort Martinhal beach Resort 4 Martinhal beach Resort 5Martinhal Beach Resort Martinhal beach Resort 6

Het testen van het meest kindvriendelijke luxe familie resort Martinhal in de Algarve in Portugal is zeker een van de leukste dingen die ik tot nu toe voor CITYMOM heb mogen doen! Want een plek waar je heerlijk relaxed met vakantie kan met kinderen die super kindvriendelijk is, dat is toch de perfecte combinatie!

Reizen vind ik het leukste wat er is, en toen ik in verwachting was heb ik ook altijd gezegd, 1 ding gaat niet veranderen en dat is het soort vakanties. En deze gedachte is ook precies de gedachte van Chitra & Roman Stern, de oprichters van Martinhal. Zij wilde een resort creëren waar je voordat je kinderen kreeg ook heen zou gaan, alleen nu met je kinderen door alle faciliteiten daar te creëren die kinderen willen en die zorgt voor een ontspannen vakantie voor de ouders. Dit is precies waar Martinhal zich in onderscheid!

Martinhal ligt in het nationale natuurpark Costa-Vicentina. Er zijn vijf grote zwembaden (verwarmd!) en babybadjes, een eigen spa, sportvelden, 700 meter strand en de Martinhal Bay, een unieke baai speciaal voor (water)sportliefhebbers. Martinhal heeft drie eigen restaurants: O Terraço, As Dunas en Os Gambozinos waar (kindvriendelijke) gerechten uit de Portugese keuken zoals vers gevangen vis worden geserveerd. In iedere ruimte is wel een plek om te spelen voor kinderen met oppas.

Voordat ik ging was ik heel nieuwsgierig, een vijf sterren resort en super kindvriendelijk, hoe zou die combinatie zijn? Nu ik dit schrijf, terug in het vliegtuig kan ik alleen maar beamen, ik heb de meeste relaxde vakantie tot nu toe gehad met kind puur door de kindvriendelijkheid.

Het is echt een perfecte plek om een week of lang weekend tot rust te komen. Het heeft zo veel kindvriendelijke aspecten en activiteiten dat ik daar volgende week een hele blog aan zal wijden anders wordt deze blog veel te lang! Maar voor nu zeg ik, neem een kijkje op www.martinhal.com en droom alvast weg bij deze perfecte plek voor een ontspannen familie vakantie. Ik kan niet wachten om weer terug te gaan! En wil je een kleine sfeerimpressie, bekijk dan het filmpje hieronder!

LEES OOK: FAMILIEHOTEL MARTINHAL BREIDT VERDER UIT IN PORTUGAL!

Martinhal Beach Resort & Hotel bestaat uit een vijfsterrenhotel met 37 luxueuze kamers, 132 stijlvolle huizen in Martinhal Village, 45 luxe villa’s met privézwembaden en 23 Vilas Mimosa huisjes in traditionele, Portugese stijl. Het resort is winnaar van de TripAdvisor Traveller’s Choice Award 2013 in de categorie ‘luxehotels in Portugal’ én winnaar van de World Travel Award 2012, 2013 en 2014 in de categorieën ‘Europe’s Leading Villa Resort’ en ‘Portugal’s Leading Family Resort’.

Volgende artikel

THE BIRTH POSTER

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.