EEN KNUFFEL ALS KRAAMCADEAU

knuffel

Waarom vinden kinderen een knuffel fijn? Over het algemeen geeft een (vaste) knuffel een kind het gevoel van veiligheid en geborgenheid, ook in het donker of bijvoorbeeld op de kinderopvang. Een knuffel kan ook een soort vriendje zijn, waartegen je kind echt praat. Zo heeft mijn zoon urenlang tegen Pip (van Woezel) gekletst in de auto op vakantie in Italië. Hij vertelde hem alles wat hij meemaakte en onderweg zag. Een andere knuffel van hem geeft hij altijd wat te eten en mag mee naar bed en toen hij nog heel klein was gaf een olifant hem heel veel houvast op het kinderdagverblijf. Zoveel, dat we wel eens uren naar de olifant op zoek waren toen deze kwijt was. Een tip: heeft je kind een lievelingsknuffel, koop er op zijn minst 1 bij!

Een knuffel is dan ook een perfect kraamcadeau. Helemaal een bijzonder cadeau wordt het met een bijpassend tasje, koffertje of een knuffel met lampjes of geluid! Dat wordt beslist de favoriet!

Knuffel Deep Blue Richie – verkrijgbaar in drie formaten – happy-horse.eu

Screaming Flying Monkey met geluid – werkt als een katapult – coolgift.com

Fairtrade gehaakte grijs-witte knuffelaap – kiddycolors.com

Knuffel met bijpassende tas van 100% wolvilt – verkrijgbaar in roze en blauw – toeti.nl

Muis Super Hero met metalen koffertje – hippekidskamer.nl

Eenhoorn Knuffel Kussen met lichtgevende LED lampjes – coolgift.com

BLOG BY ELINE RUSMAN

Mijn naam is Eline en ik woon sinds een aantal jaren samen met vriend en 2 zoons (1 en 5) in Diemen, daar waar de echte Amsterdammers wonen! Na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, en vriend zelfs zijn hele leven, toch de stap genomen naar een groter huis met tuin en geen seconde spijt! Stadsmensen zullen wij altijd blijven. Gelukkig kunnen wij nog altijd op de fiets naar Artis! Na jarenlang in het hoger onderwijs te hebben gewerkt, heb ik sinds kort het roer omgegooid en mijn grootste passie, schrijven, weer opgepakt. Ik ben daarnaast altijd op zoek naar de leukste plekjes, reizen en spulletjes voor kinderen en kan beide passies kwijt bij CITYMOM!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.