Kiabi; budget webshoppen voor het nieuwe seizoen

Kiabi :: CITYMOM.nl 1 Kiabi :: CITYMOM.nl 2 Kiabi :: CITYMOM.nl 3 Kiabi :: CITYMOM.nl 4 Kiabi :: CITYMOM.nl 5

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe. In mijn zoektocht naar regenlaarsjes voor Evy, ontdekte ik Kiabi. Een online store (met winkels in onder andere Spanje en Frankrijk) met eh….tja, wat eigenlijk niet? Ze verkopen niet alleen kleding, maar ook woonaccessoires, verkleedkleding en speelgoed.

Toegegeven, sommige dingen zijn wel een beetje ‘kitscherig’ (denk veel ‘Frozen’ merchandise) maar ik kwam hele leuke en betaalbare budget items tegen. Wat ik een groot voordeel vind, is dat je bij Kiabi specifiek op maat kan zoeken. Ook hebben ze een rubriek ‘Alles onder de €10’. Je kunt je bestelling laten bezorgen op een door jou geselecteerd afhaalpunt. Ik vond uiteindelijk ook dé laarsjes voor Evy en kreeg ze binnen één werkweek geleverd. In de blog van vandaag heb ik mijn favoriete items voor jullie geselecteerd.   www.kiabi.nl

LEES OOK;

 

BLOOG BY MALOU DE BRUIN @malou_de_bruin

Een 35-jarige Content Manager who loves to write: “Geboren (en nu wonend) in Utrecht en bijna tien jaar in de mooiste stad van Nederland gewoond (Amsterdam ;), waar ik Manlief ontmoet heb. In 2013 werd de liefde compleet met de geboorte van dochter Evy (bijna 4). Ik ben ondernemend, reislustig en een enorme sneakerfreak – wel zo handig als je een hyperactieve kleuter hebt. Ik ga zo veel mogelijk op pad en heb altijd mijn ‘radar’ aan voor hippe adresjes. Voor CITYMOM schrijf ik over het leven met – en de grillen van – een kleuter. Mijn blogs zijn altijd geschreven met een dikke knipoog, want: hoe fantastisch ook, het moederschap vergt ook een hoop aanpassing en geduld – loads of it.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.