NIEUW LABEL JENEST LANCEERT EERSTE COLLECTIE

Jenest Jenest 1 Jenest 1

Dit najaar introduceert het nieuwe label JENEST uit Amsterdam haar eerste collectie. JENEST is ontstaan vanuit de behoefte een warm familienest te creëren, geïnspireerd op de tradities die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Deze tradities vormen de basis van JENEST, een organic kleding- en accessoire merk voor baby’s, kinderen en moeders. De collectie wordt gekenmerkt door een persoonlijke signatuur die de Portugese afkomst en Nederlandse praktische instelling van oprichters en moeders Melanie von Mühlen en Anneke Torenstra moeiteloos combineert.

– Een niet seizoensgebonden assortiment voor baby’s, kinderen en moeders –

De JENEST-collectie bestaat o.a. uit niet-seizoensgebonden items; tijdloze producten met een klassieke, maar eigentijdse uitstraling. Ook het gekozen kleurenpalet en de subtiele details dragen bij aan dit cachet. De collectie is bedoeld voor ‘je nest’, voor de periode direct na de geboorte tot in de eerste kinderjaren, waarbij elk item voorziet in een specifieke behoefte: van kraamproducten, body- en babysuits met kraagjes tot homewear en nachtkleding voor kinderen en moeders.

AW18 – Building our nest

Naast de tijdloze producten biedt JENEST ook seizoensgebonden items. Voor AW18 lanceert het merk ‘Building our nest’, een ode aan de met zorg, passie- en liefde samengestelde eerste collectie. De items bevatten iconische prints en details, geïnspireerd op de basiskenmerken van JENEST; zachte Portugese thema’s verwerkt in een praktisch, Nederlands product.

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

Het “Atelier”

Om in lijn te blijven met de JENEST-waarden, namelijk dat items opnieuw gebruikt- en van generatie op generatie doorgegeven kunnen worden, is gekozen voor het vervaardigen van tijdloze en kwalitatief hoogstaande producten. Elk item is met zorg ontworpen en wordt in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd in een atelier in Porto, Portugal, waar uitsluitend gewerkt wordt met hoogwaardige materialen zoals GOTS gecertificeerd katoen.

Over Jenest

Na in 2015 te zijn opgericht als Kids to Kids, een boetiek met vintage kinderkleding uit Portugal, hebben oprichters Melanie en Anneke hun focus verlegd. Door een toenemende vraag naar producten uit eigen hand, heeft het duo besloten een complete collectie voor dezelfde doelgroep te ontwikkelen. JENEST staat symbool voor deze verdere professionalisering van het bedrijf en het begin van een nieuw merk.

www.jenest.com

LEES OOK:

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.