INSTAGRAM FAVORITES BY @ANCIOLINA

anna ciolina

Anna Ciolina is een echte Rotterdamse en moeder van Stella Pomme (1.5). Sinds de geboorte van haar dochtertje kwam Anna erachter hoe lastig het is om leuke, langdurige en aparte spullen voor je kind te kopen! Waar de ene moeder haar kind graag in Hello Kitty en Woezel en Pip kleding hijst, besloot Anna om Stella nooit kleding aan te trekken waar ze zelf ook niet in gezien zou willen worden… Deze belofte vereist soms het nodige speurwerk maar tot nu toe lukt het goed bewijst ook haar eigen instagram. Haar liefde voor mode en gadgets komen hierin terug en voor CITYMOM speurt zij Instagram af op zoek naar inspiratie. Deze maand haar primeur.

@curated_by

Schermafbeelding 2014-02-09 om 15.24.14

Als je Renata van Curated_by nog niet volgt op Instagram, is het tijd om dat snel te doen! Ze heeft drie dochters, heeft geweldige stijl en maakt super foto’s! Als je meer van haar wilt lezen kan dat: sinds kort schrijft ze voor La Petite Magazine en Ministyleblog.

@fourmonkeysandk

Fourmonkeys

Kinga heeft haar eigen webshop Fourmonkeys.com en op haar Instagram laat ze haar nieuwe spullen dagelijks zien… Niet altijd even goed voor je portemonnee, wel heel erg leuk!

@eeflilemor

Le Petit Biscuit

Taarten, posters, koekjes en een lieve dochter met een geweldige kamer! Dit zijn een paar dingen die je zult tegenkomen op de Instagram van Eva. Veel dingen die ze maakt verkoopt Eva ook in haar Etsy winkel Le Petit Biscuit.

@mini_rodini

Mini Rodini

Deze week is de nieuwe zomercollectie van Mini Rodini uit en nu te vinden in hun webshop en winkels! Het thema dit seizoen is safari en dat is te zien aan de prints die volzitten met giraffen, olifanten en cheeta’s.

@SUUSSIES

Suussies

Suussies maakt superleuke knuffelbeesten en accessoires van originele stoffen, voor jong en oud! Susan maakt alles met de hand dus alles is uniek… Perfect voor een kraamcadeautje lijkt me zo, maar net zo leuk om voor jezelf te kopen!

 

 

Blog by Anna Ciolina

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.