PHOTODIARY; DE MAAND SEPTEMBER 2014 VAN CITYMOM

CITYMOM

Aan het begin van de maand was ik uitgenodigd voor ‘Bloggers on Board’ door WE PR & MissPublicity. Samen met tien andere MOM Bloggers maakte we op een zeer ontspannen manier ‘varend door de Amsterdamse grachten in de zon’ kennis met nieuwe producten. Heel erg leuk en heel gezellig!

CITYMOM

Jaaaaaa!!! Daar is Kees eindelijk! Mijn beste vriendinnetje is bevallen van haar tweede kindje en net als van haar eerste kindje ben ik peettante/voogd dus nog specialer om Kees te mogen knuffelen. Hij is zoooooo lief!

CITYMOMCITYMOM

Eindenlijk!!! In september was het tijd voor onze zomervakantie waar we heel lang naar hadden uitgekeken! Twee weken Portugal met vrienden en kinderen. Heerlijk! Vorig jaar waren wij hier ook en het is een heerlijk land en in september super rustig maar nog heel fijn weer.

CITYMOM CITYMOM CITYMOM

We hadden met z’n allen een huis gehuurd en het was een waar speelparadijs voor de kinderen. Auto’s, glijbaan, schommels, trampoline en zelf een draaimolen! Niet normaal hoeveel speelgoed er was. Voor de kids was het dus een grote speeltuin.

CITYMOM CITYMOM

En bij vakantie hoort natuurlijk ook lekker eten!

CITYMOM CITYMOM CITYMOM

Nog een paar kleine snapshots van een hele fijn vakantie. Ook al was het twee weken, het is altijd te kort!

Dutch Mom Blog Awards

CITYMOM was genomineerd voor de Beste Dutch Mom Blog 2014 in de categorie Fashion & Lifestyle. Tijdens mijn vakantie was de uitreiking van deze awards tijdens het 100% Mama Event in Rotterdam. Door mijn vakantie kon ik er zelf niet bij zijn en nam blogger Liesbeth de honneurs voor mij waar. Helaas heb ik de prijs niet gewonnen, maar kindermodeblog ‘Just by Manon’ wel. Maar het was zeker een eer om genomineerd te zijn!

CITYMOM

Bobbi nam afscheid op haar babygroep na twee jaar en gaat naar de dreumes/peutergroep. Ze had drie super, super, super lieve juffen dus die moesten natuurlijk wel bedankt worden voor al die jaren luiers verschonen, eten geven, spelen, liedjes zingen en knuffelen!

CITYMOM

Je ziet het denk ik niet goed.. maar hier staat 34 op.. jaaaaa gisteren ben ik 34 geworden. en dat heb ik afgelopen weekend heel goed gevierd met een super leuke B’day Party! Een super afsluiter van deze hele leuke maand! Nu is de zomer dan echt voorbij helaas…

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.