INSTAGRAM INSPIRATION BY ANNA CIOLINA

Vierkant Anna CM

Anna Ciolina is een echte Rotterdamse en moeder van Stella Pomme (1.5). Sinds de geboorte van haar dochtertje kwam Anna erachter hoe lastig het is om leuke, langdurige en aparte spullen voor je kind te kopen! Het vereist soms het nodige speurwerk maar tot nu toe lukt het goed bewijst ook haar eigen instagram. Haar liefde voor mode en gadgets komen hierin terug en voor CITYMOM speurt zij Instagram af op zoek naar inspiratie en de leukste instagram accounts.

CITYMOM is ook te volgen op Instagram via @citymomnl
Volg ANNA op Instagram via @anciolina

Kirslivia

Kirslivia 1 Kirslivia 2 Kirslivia 3

Kirsten is moeder van lieve Livia. Ze wonen in een heerlijk huis, die volstaat met jaloersmakende leuke spullen! Kirsten verrast je elke dag weer met een mooie, frisse foto! Een van mijn nieuwe favoriete accounts!

Lilesadi

Lilesadi 1 Lilesadi 2 Lilesadi 3

Kussens, behang, posters en nu ook kleding voor kinderen! De zussen Dinah en Sarah maken het allemaal en het is stuk voor stuk zo leuk!! Ze hebben een studio in Rotterdam maar gelukkig is in de online shop ook alles te verkrijgbaar!

petitcoquins

petitcoquins 1 petitcoquins 2 petitcoquins 3

De leggings van Dominique zijn handgemaakt en naar mijn mening geweldig! De prints zijn net even wat anders maar niet te opvallend. Petitcoquins komt uit Italie en Dominique maakt naast leggings ook nog posters en tshirts! Zeker dus de moeite waard om in haar shop te kijken.

yarningmade

yarningmade 1 yarningmade 2 yarningmade 3

Sandra maakt de meest geweldige dekentjes! Dit is een item die je eigenlijk niet kan missen voor een pasgeboren babytje… Maar het blijft niet bij baby dekentjes! Sinds kort maakt Sandra ook grotere dekens! Deze zijn allemaal in haar Etsy shop te vinden.

Sarah Shabacon

Schermafbeelding 2014-05-15 om 21.03.26 Schermafbeelding 2014-05-15 om 21.03.35 Schermafbeelding 2014-05-15 om 21.04.25
Sarah is moeder, designer en pasgetrouwd! Ze heeft een super schattig zoontje van 1 jaar oud: Isaac. Naast het verzorgen van hem, runt ze haar bedrijf: I wear the headdress. Daar verkoopt ze kimono’s en allerlei soorten dingen voor in je haar. Ze ontwerpt niet alleen, ook is ze model voor haar eigen merk! Niet zo gek, ze is beeldschoon!

Blog by Anna Ciolina

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.