PHOTODIARY; DE MAAND APRIL 2014 VAN CITYMOM

Slider Den Haag live vlksdj

YES! Een heel blij moment! Na lang werken ging eindelijk de CITY GUIDE DEN HAAG live aan het begin van deze maand! Dank vooral aan redacteuren Eva & Nahira die hier hard aan mee geholpen hebben! Super fijn deze uitbreiding en nu snel door met Utrecht!

 

Interview BeBio g

Deze maand een interview met mij op de Bewuste Lifestyle Guide Be Bio over hoe ik Bobbi gezond opvoed.

curacao

EINDELIJK was het dan zover! Iets waar ik heel lang naar heb uitgekeken en heel erg aan toe was: VAKANTIE naar Curaçao. Na een jaar non-stop-werken was het heerlijk om bijna twee weken geen computer aan te hebben, aan niks te denken en vooral te genieten van de zon en rust.

IMG_0248

OK, een heel klein beetje werken dan.. want er stond 1 fotoshoot op het programma voor webshop Kids Go Belgium, maar dat was niet erg in deze mooie setting.

IMG_6160

IMG_2420

Het fijnst was misschien wel quality time met mijn little girl. Bobbi vermaakte zicht uitstekend met haar schep, emmer en het zand. Die was uren zoet, waardoor MOM zelfs een boek kon lezen!

IMG_2402

IMG_0331

Ik durfde deze haai niet te aaien… gelukkig is Bobbi iets stoerder dan haar moeder..!

IMG_0276

IMG_6250 IMG_6224

Na 8 dagen kwam mijn vriendinnetje Carlijn met Tomas en kleine Willem ook naar Curaçao! Super gezellig om de vakantie op deze manier af te sluiten en Bobbi was weer herenigd met haar beste vriend.

IMG_6053

Back to reality… bij thuiskomst moesten er natuurlijk weer boodschappen worden gedaan. Bobbi helpt mee in haar mooie outfit van MOI via Little Ladybugs.

foto 1 (2)

En de maand werd goed afgesloten met Koningsdag! Bobbi ging gezellig bij opa & oma logeren en wij gingen gezellig Kingsday vieren!

 

 

 

Volgende artikel

SCOTCH R'BELLE & SHRUNK

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.