5X WAAROM EEN HEXAGON FOTO EEN COOL CADEAU IS

5 redenen waarom een hexagon foto een stijlvol en origineel cadeau is

Een hexagon foto is een geweldig cadeau om te geven als je iemand wil verrassen met je originaliteit. Je kunt helemaal zelf bepalen wat voor foto je op de hexagon foto zet. Dit zorgt ervoor dat het cadeau gegarandeerd in de smaak gaat vallen. In deze blog vertellen wij meer over waarom een hexagon foto zo stijlvol en origineel is. Lees dus verder!

1. Je kunt creatief bezig zijn

Met het geven van een cadeau is het vaak lastig om je creativiteit kwijt te kunnen. Zo kun je aan een kant-en-klaar artikel dat je in de winkel koopt eigenlijk geen eigen draai geven.

Bij een hexagon foto, kun je daarentegen helemaal je creativiteit kwijt. Je bepaalt namelijk helemaal zelf de grootte, het materiaal, de bedrukking en eventueel een afwerking.

Dit zorgt ervoor dat je een cadeau geeft waar je compleet zelf achter staat en de ontvanger zal verrast zijn door de authenticiteit van het cadeau.

2. Het geeft een mooie toevoeging aan een interieur

Hoe leuk is het om een cadeau te geven die de ontvanger in zijn/haar huis kan hangen. Een hexagon foto is niet alleen hartstikke origineel, het is ook een erg stijlvol cadeau. Je kunt hem precies zo ontwerpen dat hij prachtig in het interieur van de ontvanger past. Op die manier zal de foto er erg mooi uit zien in het interieur van de ontvanger. Een mooie toevoeging aan het interieur dus.

3. Het is een leuk aandenken

De herinneringen die je met elkaar hebt zijn perfect om in een hexagon foto te verwerken. Neem bijvoorbeeld een leuk dagje op het strand die je samen hebt beleefd. Dit is erg leuk om te doen als opdruk. Het cadeau wat je dan geeft is over nagedacht en het is ook een leuk en blijvend aandenken.  

4. Je kunt de hexagon foto zelf personaliseren

Doordat je helemaal zelf kunt bepalen wat je erop laat drukken, krijg je altijd een persoonlijk cadeau. Het is dus erg gemakkelijk om een persoonlijke draai aan het cadeau te geven. Wil je het cadeau bijvoorbeeld geven aan iemand die heel erg van reizen houdt. Dan kan je zijn/haar favoriete bestemming erop laat drukken. De mogelijkheden zijn eindeloos want jij bepaald wat er op komt te staan! Dit maakt het super origineel en persoonlijk.

5. Hexagon foto’s zijn erg mooi als een collage

Bij een hexagon foto wordt vaak gekozen om meerdere stuks bij elkaar op te hangen. Op deze manier maak je een collage.

Pak een paar foto’s bij elkaar, waarvan jij denkt dat ze goed bij elkaar passen en je zal iemand verrassen met een hippe collage van hexagon foto’s.

Op deze manier kun je bijvoorbeeld alle dingen die de ontvanger van je cadeau leuk vindt bij elkaar samenvoegen. Zo vindt hij/zij het gegarandeerd een goed cadeau.

Je leest het al. Er zijn genoeg redenen om voor een hexagon foto te kiezen als cadeau. Aarzel dus niet en verras een jarige job, je vriend(in), familielid etcetera met dit originele en persoonlijke cadeau.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.