fbpx

UIT TIP KERSTVAKANTIE KIDS; HET INFLUENCERS BEHIND THE SCENES EVENT

UITTIP HET INFLUENCERS BEHIND THE SCENES EVENT

We communiceren altijd en overal. Daarom vind ik het best raar dat je op de basisschool (en middelbare school) eigenlijk heel weinig over communicatie leert. Een aanrader om met je kinderen naartoe te gaan is het Museum voor Communicatie (COMM) in Den Haag. Helemaal nu er een heel leuk event is; Het Influencers Behind the Scenes Event (#IBTS).

Kinderen en hun ouders kunnen nog tot eind januari elk weekend populaire influencers ontmoeten in Museum voor Communicatie. YouTube-helden als Gio, La Melanie en ouders Latooy, Kalvijn, GameMeneer, XLinktijger zeggen jouw waarschijnlijk niets, maar je kinderen wel!

YouTube Helden in real life

Het is niet alleen leuk als je kinderen hun YouTube helden kunnen zien, maar voor jou als ouder is het ook zeker leerzaam. De influencers geven namelijk workshops en trainingen aan opgroeiende kinderen én aan ouders. Het doel van dit event is om de digitale kloof tussen ouders en kinderen te dichten. Hoe ga jij als ouder bijvoorbeeld om met schermtijd? Maak je je zorgen om de digitalisering van je kind?
Thuis hebben wij een Kurio waarmee ik schermtijd kan instellen, ideaal. Wanneer de door mij ingestelde tijd is afgelopen gaat hij uit. Daarnaast kunnen daarop geen apps geopend worden die niet voor kinderen geschikt zijn. Echt een aanrader!

#Zorgen

Ik maak mij wel zorgen over hoe dat straks zal gaan als mijn kinderen ouder zijn. Ieder kind groeit op met een smartphone waar een camera op zit waarmee non stop alles mee gefotografeerd en gefilmd wordt. Maar het erge lijkt mij dat dit dan ook meteen met iedereen wordt gedeeld via social media. Dit lijkt mij – juist als opgroeiend kind – heel moeilijk. Maken jullie je ook zorgen over dit soort onderwerpen?

De invloed van een Influencer op kinderen

Ik werk zelf als ‘influencer’ en misschien juist daarom maak ik mij wel eens extra zorgen over de invloed die influencers hebben. Vooral dan zorgen natuurlijk wat voor invloed ze op kinderen hebben. Bobbi is nog maar zes maar ze kijkt wel al vlogs van de zoete zusjes en wil vervolgens al het speelgoed hebben die in die vlogs naar voren komen. Ze speelt thuis zelfs hele vlogs na!

Ik denk dat dit event daarom ook erg interessant is om te bezoeken en juist van de influencers die invloed hebben op kinderen te horen hoe dit gaat. Tijdens het #IBTS event leer je al veel in de workshops maar je kan de influencers natuurlijk ook zelf vragen stellen.

NOG EVEN SAMENGEVAT; Influencers Behind the Scenes Event #IBTS
Ontmoet en leer van de beste #influencers en #creators van dit moment in deze unieke reeks evenementen t/m 30 januari!
✓ Meet & Greet
✓ Speciale workshop/sessie door influencer
✓ Entree tot het museum inclusief de #IBTS route door het museum. In de #IBTS route vind je unieke video-content van populaire Influencers. Hoe communiceren zij?

25% KORTING OP ENTREE MET KORTINGSCODE

Ik mag aan iedereen die het event wil bezoeken ook een kortingscode weggeven.
Met de code IBTSBLOG25 krijg je 25% korting op tickets voor het Influencers Behind The Scenes event.

Goede tip dus voor de aankomende weekenden / kerstvakantie waar iedereen iets kan leren!

Adres
Zeestraat 82
2518 AD Den Haag

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 10:00 – 17:00

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.