TO DO TIP AMSTERDAM: FROZEN EXPERIENCE IN WONDR

WONDR FROZEN EXPERIENCE

WONDR en Disney brengen Frozen Experience naar Amsterdam!

WONDR Experience – dé plek in Amsterdam Noord die bekend staat om haar candy-colored, sprankelende ruimtes welke niet meer van Instagram weg te denken zijn – haalt vanaf 13 oktober de wondere wereld van Frozen naar Amsterdam. Ze doet dit in samenwerking met The Walt Disney Company ter ere van het 10-jarig bestaan van de magische winterfilm. Zodoende kunnen bezoekers zich dit najaar onderdompelen in de wondere wereld van Elsa, Anna en Olaf.

Vorig jaar sloegen WONDR en The Walt Disney Company de handen al eens ineen door middel van een Mickey Mouse Kerst-experience, waar maar liefst 50.000 bezoekers op af kwamen. Dit jaar volgt een spectaculair vervolg: verwacht een hartverwarmende reis, die je van Amsterdam naar het betoverde land voorbij Arendelle brengt. In de Frozen Special kunnen bezoekers hun favoriete Frozen characters ontmoeten, magische foto’s nemen en uiteraard is er sprake van spectaculaire sneeuwpret. Naast de Frozen Special op zich, vind je de komende maanden ook Frozen souvenirs, exclusieve Frozen merchandise en knappe Frozen treats om je vingers bij af te likken bij WONDR Experience.

Voor jong én oud!

Sarah Mendes – Founder & CEO van WONDR Experience zegt over de samenwerking: “Bij WONDR zijn we groot fan van nostalgie en het herbeleven van de allermooiste herinneringen; de dingen die ons een glimlach bezorgen. Daarom bieden we Frozen fans van alle leeftijden de kans om het prachtige verhaal over moed en sisterhood nu opnieuw te beleven, in een magische set met Elsa, Anna en Olaf. Ik verwacht dat onze bezoekers straks naar huis gaan met een sprookjesachtig gevoel in hun buik en een hele grote glimlach op hun gezicht.”

De Frozen Experience is te bezoeken van 13 oktober tot en met 1 december.

Ticketprijzen: €25.95 Regulier Ticket, €17.95 Kids Time Ticket.

Over WONDR

WONDR Experience in Amsterdam is gecreëerd om bezoekers in contact te brengen met hun innerlijke kind door middel van creatieve verkenning en spel. De immersive experience lanceerde in september 2019 en mocht sindsdien meer dan 500.000 bezoekers verwelkomen. De Frozen Special voegt zich bij de reeks interactieve ervaringen die WONDR Experience reeds biedt.

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.