20X HERFSTPROOF BUDGET JASSEN VOOR KINDEREN

De zomer had nog een fijne nasleep, maar toen was het toch echt tijd voor de herfst! Stiekem kijk ik er ook altijd weer naar uit om de andere helft van mijn garderobe te dragen. Bij mijn kids betekent het meestal dat alle kleding weer te kort is geworden..

Een heleboel kleding eruit en weer op zoek naar nieuwe kleding. Het liefste tweedehands, in de uitverkoop of niet al te prijzig. Want voor je het weet zijn ze er weer uitgegroeid. De kunst is om een goede warme jas te kopen die een half jaar overleeft en het liefste nog door kan geven of verkopen voor een tweede leven. En voor mijn kids mét capuchon, omdat ze smelten van de regen en alle mutsen kwijt raken.

Bij deze heb ik 20 jassen op een rijtje voor maximaal 40 euro per stuk!

H&M
Mango
C & A
C & A
C & A
HEMA
LINDEX
NEXT
Scapino
Scapino
Wibra
Wibra
ZARA
ZARA
ZARA
ZEEMAN
ZARA
NEXT
ZARA

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (2014) en tweeling Kodi & Nola (2017). Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.