CAVALIER VAULT

Cavalier Cavalier Cavalier Cavalier Cavalier Cavalier Cavalier Cavalier Cavalier Cavalier

Het merk Cavalier Vault uit Singapore is nu ook te koop in Nederland. Ik zag de fantastische jurk met de mond aan de onderkant (een na laatste foto) hangen op de Kleine Fabriek afgelopen juli en moest weten van welk merk het was. Het bleek dus Cavalier Vault te zijn.

De mond is een ode aan de Rolling Stones. Cavalier is vers van de pers hier en ik vind hun speelse items te gek. Ze hebben ook goede moeder-dochter matching outfits, dus ook MOMs kunnen zich kleden in Cavalier Vault! Jammer dat de jurk met de mond er nog niet in een MOM versie is, daarmee zie ik mij wel shinen op een feestje. Maar genoeg te gekke outfits waar je wel show mee kan stelen. Welkom in Nederland Cavalier Vault!

cavaliervault.com

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.