TRIED & TESTED; GPS HORLOGE VOOR JE KIND + WIN ER EEN!!!

One2Track GPS Horloge | CITYMOM.nl 1 One2Track GPS Horloge | CITYMOM.nl 2One2Track GPS Horloge | CITYMOM.nl 3 One2Track GPS Horloge | CITYMOM.nl 1One2Track GPS Horloge | CITYMOM.nl 4

Loslaten is iets wat je als ouder moet leren, I know! Je wilt als ouder niet 100% overal bovenop zitten, maar het blijft een feit dat ik in de stad woon (drukker, minder controle) en daar dingen kunnen gebeuren. Hoe kan je in contact zijn met je kind als ze nog te jong zijn voor een eigen telefoon? Dat is eigenlijk waar ik naar op zoek ging! Zodoende vond ik het GPS horloge van One2Track; Tried & Tested for you! 

Mijn kind kan nu fietsen dus die gaat wel eens een blokje om en ook op camping Bakkum (de grootste camping van Nederland..) waar wij veel komen fietst ze rond. Ik denk dat er ook ouders zijn die dit lezen waarvan hun kind al zelf naar school fietst maar die ook nog te jong voor een mobiel zijn. Ook daar is dit een horloge een uitvinding voor! Ik wil mijn dochter wel de vrijheid geven om rond te kunnen fietsen maar hoe kan ik dat doen met een gerust gevoel? Met een GPS horloge dus!

Ik had het al vaker met vrienden er over gehad of dit de oplossing hiervoor is? Dus toen ik door One2Track gevraagd werd om hun Connect Touch GPS telefoon horloge te testen was ik daar blij. Zo kon ik het eindelijk zelf ervaren of dit nou de oplossing is om mijn bezorgde gevoel weg te krijgen. Het horloge dat je kind draagt staat in verbinding met een app op mijn telefoon. Naast de app kunt je ook via je laptop of desktop je kind volgen. Je kan contact met elkaar hebben (fijn!) maar er zit ook een GPS functie op de telefoon en in de app kan je traceren waar je kind zich bevindt. Helemaal fijn!

One2Track is een Nederland bedrijf die zelf hun app en het horloge heeft ontwikkeld. Zij besteden veel aandacht aan data & privacybeveiliging. De one2track app wordt steeds verder ontwikkeld én uitgebreid met nieuwe functies. Als je het horloge besteld krijg je daarbij een prepaid simkaart met bel- en datategoed bij. Alle horloges werken met een SIM kaart. Hierdoor is het horloge een mobiele telefoon! Via de internetverbinding van het horloge worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de one2track server. Via de app op de telefoon van de ouder kan op ieder moment de positie- en status gegevens van het horloge afgelezen worden en zie je eenvoudig je resterende bel- en datategoed + kun je je prepaidtegoed opwaarderen. One2mobile (het eigen netwerk van One2Track) maakt gebruik van het stabiele KPN netwerk.

Is je kind nog iets te jong om te bellen? Er zit ook een SOS-knop op waarmee je met 1 druk erop, kan laten weten als je kind in de problemen zit. Je kan ook een alarm instellen. Bijvoorbeeld als je kind buiten gaat spelen en je kind naar binnen moet om te eten! Je kan nog een stap verder gaan en een bericht op je telefoon krijgen als je kind een gebied in gaat dat jij hebt aangegeven wat niet mag. Bijvoorbeeld ze is op een (camping) terrein en gaat daarbuiten. Je kan je kind door dit horloge meer vrijheid geven, wat denk ik alleen maar goed is voor het zelfvertrouwen van een kind. Ook wordt je kind er zelfstandiger van. Voor jezelf is het fijn omdat je door dit horloge minder bezorgd hoeft te zijn en hoef je niet altijd mee om te gaan spelen of toezicht houden. Ook kan je kind je bereiken door middel van een belletje of druk op de knop. Ben je op een drukke plek zoals op het strand, dan geeft zo’n horloge je ook echt een rustiger gevoel. Het enige is dat het horloge – net als een telefoon – opgeladen moet worden iedere dag. Daar moest ik in het begin nog even aan wennen maar na een paar keer een leeg horloge te hebben gehad, net als ik hem nodig had, vergeet je dat niet snel meer. Mijn conclusie is daarom dat ik dit echt heel fijn vind om mijn dochter vrijheid te geven zonder zelf helemaal overbezorgd te raken. Het horloge geeft letterlijk en figuurlijk rust!

GPS Horloge WINNEN! 

Een aanrader dus die je zelfs kan WINNEN! Van One2Track mag ik een GPS Horloge weggeven! Laat op de Facebookpagina van CITYMOM weten welke kleur jij wilt winnen, de roze of de blauwe en tag je man of een vriend(in) aan wie je dit horloge wilt aanraden!

Wil je meer weten over de horloges van one2track? Neem dan eens een kijkje op: www.one2track.nl 

 

 
MEER INSPIRATIE? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!
 

 

5 Reacties

 1. Joyce

  Wat een top horloge!! Heb twee dochters en een zoon. Voor je het weet ben je er een kwijt. Dit zou echt super zijn.

  Antwoord
 2. Deborah

  Ik vind de roze mooi voor in 5 jarige. Kan ze veilig spelen in het speeltuintje in de buurt terwijl ik aan huis geboden ben door de 2 slaapjes van haar zusje. Ideaal

  Antwoord
 3. Eeke Nelemans

  Een echte aanrader voor elke ouder zo te lezen! Ik doe heel graag mee

  Antwoord
 4. Clarissa kuils

  Voor ons mannetje Denver- Jax die nu al een handenbindertje is en waar mama echt de zenuwen krijgt. Wat een mooie cadeau zou dat zijn!! De rust die je ervoor terug krijgt. Oeee dan is het elke dag kerst?? graag de blauwe

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.