IDEAAL VOOR MOMS GetEase LEVERT DIENSTEN AAN HUIS

GetEase

Het leven voor Amsterdamse MOMS wordt nog makkelijker! Met GetEase kun je nu diensten aan je huis laten komen. Via een app kun je gemakkelijk een Sportleraar, Manicure, Masseur, Kapper, Opruimcoach boeken die naar jou toe komt! 

De founders Ilona van Wegen en Maurits de Cler, beide afkomstig van Google, zien dat de vraag naar On demand-diensten snel stijgt. De services industrie is groot en zeer gefragmenteerd terwijl consumenten zoeken naar kwaliteit en gemak. Daar proberen zij een oplossing voor te bieden. 

GetEase vormt de ideale oplossing voor een generatie van mensen die het druk hebben (MOEDERS!) en voortdurend op zoek zijn naar gemak, tijdswinst en ontspanning! 

GetEase biedt een breed pakket aan lifestyle services aan huis Alles wat jou meer happy maakt! Een Kok, Picnic of DJ gaan in de toekomst ook tot de mogelijkheden behoren. 

Natuurlijk draait alles om kwaliteit. De service Experts van GetEase zijn allen zorgvuldig gescreend en gecertificeerd in hun vakgebied.

Zo boekte ik een massage aan huis via GetEase en die was echt extreem goed. Het fijne, aan een service van huis, is dat het gewoon tijd scheelt. Je hoeft nergens (door de regen) heen te fietsen, en kan lekker je eigen badjas aan! 

Maar ook andere diensten zijn fijn om thuis te krijgen, je nagels laten doen, een gezichtsbehandeling, yoga. Check www.getease.com om te zien wat er allemaal mogelijk is! 

GetEase is nu live in Amsterdam maar is voornemens door te schalen naar andere steden. De app is beschikbaar in de Apple Store en Google Play.  

massage aan huis

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.