FABELS; JE EIGEN FABEL AAN DE MUUR

fabels 3 fabels 2 fabels 4fabels 1 fabel 5 fabels 6 fabels 7

Ken je dat, een kleding stuk waar je eigenlijk niks meer mee doet, maar waar je wel een bepaalde emotie bij hebt? Of bijvoorbeeld die ene geweldige rok of trui die je simpelweg niet meer draagt om wat voor reden dan ook, maar ook niet weg wilt gooien? We hebben DE oplossing voor dit probleem: Fabels (out of vintage)!

Lauri Tjallinks, de ontwerper van Fabels, is altijd al bezig geweest met duurzaam design, hergebruik en vintage. Ook heeft ze een grote passie voor dieren. In 2012 is ze afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, richting Lifestyle & Design en uit dit alles is uiteindelijk ontstaan! Fabels geven elk kledingstuk een tweede leven als (fabel)dier.

LEES OOK: EEN HALVE MUUR GESCHILDERD? IN DEZE 12 KINDERKAMERS WEL

Ze worden stuk voor stuk handgemaakt en je hebt de keus een eenhoorn, neushoorn, ram of konijn. Zelfs het waslabel wordt hergebruikt en als versiering meegenomen in jouw eigen, handgemaakte Fabel. De garens waarmee de Fabels aan elkaar gestikt worden zijn van gerecyclede PET-flessen, de vulling waren ooit kussens en alle materialen zijn grondig gereinigd. Je bent dus ook nog eens extreem goed en verantwoord bezig!

Een oude bruidsjurk, een kledingstuk als herinnering aan een dierbare…je kunt alle kanten op. Ze zijn dan ook erg leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen en door de speelse vormen zijn kinderen helemaal lyrisch van de Fabels. Dus ook op de kinderkamer doen ze het goed. Dus.. grote schoonmaak van je kledingkast dit weekend en bestel jouw eigen Fabel! Elke Fabel is uniek en 1 kledingstuk = 1 Fabel!

www.fabelsoutofvintage.nl

LEES OOK;

Blog by Anouk van Kollenburg – van der Heijden.

Anouk is moeder van twee schatten van meiden: Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met Bas. Inmiddels zo’n slordige 16 jaar werkzaam binnen de Rabobank, maar eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur, kleding, DIY en op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen… kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.