AANRADER! DEEZER FAMILY; MUZIEK VOOR DE HELE FAMILIE

Deezer Family Deezer Family Deezer Family

Terwijl ik dit schrijf klinkt ‘Satisfaction’ van de Stones op de achtergrond. Een van mijn 43 miljoen muzieknummertjes die ik tot mijn beschikking heb! 43 miljoen!? Oh zeker! Ik test namelijk het ‘Deezer family’ abonnement!

Voor diegene die Deezer Family nog niet kennen, dat is een muziek abonnement waar je tot 6 verschillende profielen kan beheren. Met kids-only mogelijkheden om expliciete content buiten hun bereik te houden en met een apart kids kanaal biedt Deezer bovendien voor ieder wat wils!

VOOR IEDER GEZINSLID EEN EIGEN PROFIEL!

Ik heb drie profielen aangemaakt. Een voor mijn partner, een voor mijzelf en een voor de kids. We kunnen allemaal op meerdere apparaten op hetzelfde moment gebruik maken van Deezer. Dat is een van de grote voordelen, en maakt het extra Familyproof. Is mijn partner in het Vondelpark op zondag aan het hardlopen met harde rock via zijn iPhone in de oren, kan ik klassiek opzetten via mijn laptop als ik in bad lig, terwijl Bobbi op haar kamer danst op K3 via haar i-pad! Ideaal!

Bobbi houd heel erg van muziek luisteren. Nu begrijp je dat ik haar kindermuziek niet de hele tijd wil horen… Voor haar is Deezer perfect om op de iPad te luisteren, met haar

koptelefoon op. Omdat ze op plaatjes kan drukken, kan zij makkelijk naar een andere CD gaan en hoef ik haar daar niet bij te helpen. Voor kindjes die nog niet kunnen lezen is dat dus perfect. Ik vind het ook leuk dat er veel luisterboeken op staan voor de kids. Handig voor in de auto of het vliegtuig. Je kan Deezer namelijk ook offline gebruiken! Ook tijdens onze vakantie hadden wij zo onze eigen muziek bij ons.

Bij ons staat vooral muziek aan als we allemaal thuis zijn, dus in het weekend, tijdens het eten of s’avonds. Lekker met z’n allen meezingen en dansen op ons favoriete familienummer ‘Happy’ van Pharell. Vooral kleine Fitz is een echte danser, die op ieder nummer swingt, zo cute! Ik las in een onderzoek dat gezinnen die samen regelmatig naar muziek luisteren gelukkiger blijken te zijn. Een reden om vaker de volumeknop wat omhoog te draaien!

Wij zijn hier thuis niet mega muziekkenners maar daarom is het relaxed dat Deezer suggesties geeft. Aan de hand van je muzieksmaak selecteert Deezer namelijk nummers voor je, ook wel Flow genaamd bij Deezer. Hetis al je favoriete muziek, in combinatie met nieuwe aanbevelingen en nummers waarvan je niet meer wist dat je ze graag hoorde! Ideaal! Na een maand proberen kan ik wel zeggen dat ik Deezer een echte aanrader vind. Wij kunnen als family niet meer zonder!

OOK DEEZER GRATIS PROBEREN?

Wil jij ook voor Deezer testen? Laat dan een reactie achter op de Facebookpagina van CITYMOM waarom jij een perfect CITYMOM testgezin hebt! Wij kiezen twee gezinnen die een code ontvangen om Deezer gratis uit te proberen!

Deezer Family is vanaf nu beschikbaar voor €14.99 per maand. Klik hier voor meer informatie over het Deezer Family abonnement. 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.