NIEUW! CITYMOM Designs POSTERS! Life is too short to have boring walls!

goodmorning-tokyo-poster-citymom-designs-1 fun-only-poster-citymom-designs-2 little-animals-poster-citymom-designs-3 goodmorning-tokyo-poster-citymom-designs-4 this-is-my-mint-poster-citymom-designs-5fun-only-poster-citymom-designs-6 born-in-posters-citymom-designs-8

Anderhalf jaar geleden vond ik het tijd worden om naast bloggen – wat natuurlijk allemaal online is – ook iets tastbaars te gaan maken. Ik had zin om dingen te gaan ‘te creëren’. Al snel was mijn idee voor een eigen truienlijn geboren en ik ging aan de slag met ontwerpen. Tot nu toe heb ik nog niet de juiste sweaters gevonden waarop ik de ontwerpen wil laten drukken helaas. Omdat ik wel een hele goede kwaliteit poster heb gevonden – en mijn ontwerpen mij ook geschikt voor aan de muur leken – presenteer ik met trots mijn eerste 20 CITYMOM Designs posters voor de kinderkamer. Even wat anders dan al die zwart-witte posters die je nu overal ziet. Het is tijd voor kleur, tijd voor vrolijkheid en ook tijd voor stoere posters aan de muur!

De ‘Born In…” posters zijn perfect voor een kraamcadeau en ook de blue of pink animal poster doen het goed op een babykamer. Dat zijn posters met een formaat van 50 x 50 cm. Alle andere posters zijn 70 x 50 cm. Lekker groot dus. Omdat de posters gelamineerd zijn, zijn ze super stevig en sterk, een lijst erom heen is daarom niet eens nodig! De posters zijn alleen in mijn eigen webshop op CITYMOM te koop. Om te vieren dat de webshop in de lucht is zijn de verzendkosten t/m eind december GRATIS (i.p.v. 6.95). Een perfect KERSTCADEAU toch! Life is too short to have boring walls, dus start met het ophangen (of geven!) van een CITYMOM Desings poster!

 

www.citymom.nl/webshop

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.