ETEN (OF SLAPEN!) BIJ BUNK IN AMSTERDAM 

BUNK AMSTERDAM | CITYMOM 1

Bij Bunk in Amsterdam en Utrecht is eten de hele dag door een feestje. De gevarieerde menukaart staat vol betaalbare gerechten uit keukens over de wereld. Ik ging met onze kids een avond eten bij Bunk in Amsterdam. 

Bij Bunk ben je elke dag vanaf 7.30 uur welkom. Trakteer jezelf op een klein of juist uitgebreid ontbijt voor een eerlijke prijs. Wat dacht je van een breakkie bowl of eggs bennie. Of je nu een vroege vogel bent of later op de dag komt uitkateren: de hele dag door kun je aanschuiven voor een all-day breakfast, lunch, borrel of diner. 

De aankleding bij Bunk in Amsterdam en sfeer zijn uniek! Als je binnenkomt wordt je verwelkomt door een immense paarse dino, vonden de kids natuurlijk fantastisch! Beide restaurants (dus ook die van Utrecht) waren voorheen in gebruik als kerk. Unieke elementen uit het verleden vind je nog steeds terug in het interieur: van gerestaureerd kerkmeubilair tot een enorm orgel en wonderlijke kerkelijke kunst. 

BUNK AMSTERDAM | CITYMOM 1

De inrichting is super speels, vrolijk en uniek, waardoor de ruimte met open keuken, lang tafels en bar een leuke plek is om te eten.

Ook zijn er kinderstoelen aanwezig voor kleinere kids. 

BUNK AMSTERDAM BUNK AMSTERDAM

DE KAART 

Begin 2023 introduceerde de Bunk-restaurants in Amsterdam en Utrecht hun nieuwe menukaart. Vol betaalbare gerechten en dranken. Op de kaart staan een aantal gloednieuwe gerechten en all-time favorites. Zo zijn de rendang en het snickers ijs gebleven. Nieuw zijn onder andere de Portugese caldo verde soep met aardappel, ui en kool en een twist op de Siciliaanse melanzane. Ook nieuw zijn de romige miso soep met udon noedels en frisse zuurkool met verschillende bereidingen van aardappel. 

Wij vonden vooraf de sushi heerlijk en als hoofdgerecht de gnocchi. 

Een diner bij Bunk sluit je af met een pastel del nata of een tartufo verschillende bereidingen van chocolade met hazelnootijs. Bijna alle gerechten worden overigens ook vegetarisch aangeboden, top vind ik dat! 

SLAPEN BIJ BUNK

Zelf gingen wij hier alleen eten, maar slapen kan je hier ook. Bunk slaat de brug tussen hotels, hostels en restaurants. In een historische ambiance krijg je een kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. 

In 2019 opende de eerste Bunk in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht en in 2020 de locatie in Amsterdam-Noord in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagedoornplein. 

Bunk heeft al meerdere mooie prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de HOSCAR in de categorie Extraordinary Innovation, de Travel & Hospitality Awards 2021 in de categorie European Travel Awards en de prijs voor ‘Best Hotel Concept’ van de Entree Awards 2019.

BUNK AMSTERDAM 

Hagedoornplein 2

1031 BV Amsterdam

bunkhotels.com
bunkrestaurants.com

IF YOU LIKE IT, PIN IT

BUNK AMSTERDAM

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.