BUNDLE BOOK; PERFECT (GRATIS!) KERSTCADEAU

Bundle : CITYMOM.nlBundle : CITYMOM.nl 3 Bundle : CITYMOM.nl 4 Bundle : CITYMOM.nl 5Bundle : CITYMOM.nl 2

Kerstcadeautjes kopen voor familie vind ik altijd moeilijk want ‘ze hebben alles al’! Daarom had ik vorig jaar bedacht dat ik mijn moeder een fotoboek van Bobbi geef met foto’s van ‘een jaar Bobbi’. Ze heeft het fotoboek het hele jaar al in haar tas bij zich om trots de foto’s te kunnen laten zien aan familie, vrienden, de kapper, schoonheidsspecialist, de slager en ga zo door.. Los dat het een origineel cadeau is, is het ook nog eens persoonlijk en daar hou ik van.

Omdat dit cadeau een groot succes bleek, was ik dan ook erg blij dat ik onlangs Bundle ontdekte. Je kan via een super makkelijke app namelijk kleine fotoboekjes maken; ze zijn 14 x 21 cm liggend formaat met een zachte kaft en bevatten 48 pagina’s met op elke pagina een foto. In december bestel je zelfs helemaal gratis een Bundle Book (alleen €3.95 verzendkosten). Zo kan ik een nieuw en goedkoop (!) kerstcadeau creëren!

Wat ook handig is, is dat je met Bundle op een snelle, eenvoudige manier de beste foto’s bij elkaar brengt die jij en je vrienden of familie samen hebben gemaakt. Na een vakantie bijvoorbeeld is het een hoop gedoe om alle foto’s bij elkaar te krijgen die op alle smartphones zijn gemaakt. Met Bundle kun je eenvoudig de beste foto’s bundelen, delen met je vrienden en/of familie en veilig op één privéplek bewaren. Met de Bundle app tover je binnen een paar minuten zo’n bundle om in een fotoboek.

Ik heb net een fotoboek gemaakt van mijn vakantie van Dubai. Binnen een paar minuten had ik het fotoalbum gemaakt en de volgende dag werd mijn fotoboek thuis bezorgd! Ik ga nu aan de slag voor het kerstcadeau voor mijn moeder. Mocht jij ook nog last-minute een cadeau nodig hebben, bestel dan ook dit fijne gratis kerstcadeau. Ik weet zeker dat oma heel blij zal zijn met een Bundle Book onder de boom!

Download de Bundle App voor Android ­HIER. | Download de Bundle App voor iPhone HIER.  ­Meer info? Check: bundleapp.co

 LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.