BINNENKORT EEN BRUILOFT? DIT TREK JE AAN!

BINNENKORT EEN BRUIILOFT? DIT TREK JE AAN!

Heb je binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dat is hartstikke leuk! Er komt een belangrijk vraagstuk bij kijken: wat trek je eigenlijk aan als gast op een bruiloft? In deze blog geven we tips: van kledingstukken tot schoenen!

Feestoutfit is welkom

Laten we vooropstellen: het gaat om een hele vrolijke dag, dus een feestoutfit is zeker welkom! Het is gebruikelijk om een jurk te dragen, omdat dit nu eenmaal wordt gezien als een feestelijk kledingstuk. En niet zomaar een jurkje, maar een jurk die een echte eyecatcher is. Ga daarom op zoek naar de perfecte cocktailjurk, want deze stijl past bij een trouwdag.

Zo is een wat langere jurk mooi, in een elegante en soepel vallende stof. Een print mag, of ga juist voor een leuke kleur. Een jurk is trouwens niet de enige optie om aan te denken. Misschien draag je liever een rok met een mooie top. Of juist een jumpsuit. Ook een broekpak is in trek, voor een wat stoerdere look. Trek uiteraard altijd iets aan waar jij je mooi in voelt.

Houd het subtiel

Hoewel een feestoutfit dus zeker welkom is, is een aanvullende tip om het toch subtiel te houden. Je wilt immers niet de hoofdrol spelen tijdens deze bijzondere dag!  Draag ook nooit wit als vrouw, want dit komt te sterk in de buurt van de trouwjurk van de bruid.

Kleur mag daarentegen juist weer wel in je avondjurk dames. Het liefst zelfs een vrolijke, lichte kleur. Donkere kleuren passen dan weer niet zo goed bij een bruiloft. Al is dit natuurlijk ook wel wat afhankelijk van je algehele stijl.

BINNENKORT EEN BRUIILOFT? DIT TREK JE AAN!

Let op comfort

Schoonheid telt dus zeker mee tijdens een bruiloft: doe hier absoluut je best op. Maar vergeet het stukje comfort niet. Zeker als je de hele dag aanwezig bent, is het wel zo prettig dat je je ook goed voelt in de outfit die je draagt. Let erop dat de kleding niet te strak zit, of dat het te warm is. Om maar wat te noemen. Je weet zelf het best wat je belangrijk vindt als het aankomt op comfort.

Juiste schoenen

Bij het onderdeel comfort richten we ons ook graag nog even op de schoenen die je aantrekt. Zorg dat je er de hele dag op kunt lopen! Hele hoge hakken zijn niet altijd een goed idee, als je dit doorgaans nooit draagt. Een lager hakje staat ook al mooi. Let er verder op dat de schoenen aansluiten bij de gehele outfit, qua stijl en kleur. En loop de schoenen vooraf alvast in, mochten ze nieuw zijn.

Andere accessoires

Tot slot zijn er nog andere accessoires om aan te denken. Neem je een tasje mee, voor je benodigdheden zoals je telefoon? Ook dit item kun je weer laten matchen met de verdere look. Misschien wil je wel een riem om je middel, om je taille te accentueren. Zo is het plaatje compleet!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.