MOEDERDAG TIP; THE BOTTOMLESS BRUNCH IN HET INK HOTEL AMSTERDAM

The Bottomless Brunch 2 INK HOTEL

PRESSROOM Amsterdam introduceert: ‘The Bottomless Brunch’. Geïnspireerd op een trend uit Manhattan, overgenomen door vele restaurants in London en inmiddels ook overgewaaid naar Amsterdam. Het concept is simpel: geniet van een overheerlijke zondagse brunch in combinatie met een onbeperkte hoeveelheid bubbels. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, niet? 

De eerste editie van The Bottomless Brunch vindt plaats tijdens Moederdag op zondag 14 mei tussen 12.00 – 16.00. Het menu bestaat uit echte brunch klassiekers, zoals Eggs Benedict, American pancakes en avocado zalm toast. Dus ben je een zoetekauw of houd je toch meer van hartig? Don’t worry, they got you covered! Vanwege de datum staan deze brunch alle MOMS in de spotlight, maar natuurlijk is iedereen welkom!

The Bottomless Brunch package (€39 p.p.) omvat een combinatie van hartige en zoete gerechten inclusief een cocktail én unlimited bubbles. Stel je liever zelf je menu samen? Dat kan uiteraard ook! Check de website of meld je aan via de speciale Facebookpagina.

PRESSROOM bevindt zich in het INK Hotel Amsterdam en vormt het levendige hart van het hotel. Voorheen bevond zich hier de voormalige drukkerij van de krant ‘De Tijd’. Inmiddels is PRESSROOM een plaats waar mensen bij elkaar komen om te eten, te drinken, te werken en te ontmoeten.

pressroom.amsterdam

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.