BLUEBRONTIDE; CUTE TAFELEN

Bluebrontide :: CITYMOM.NL 1 Bluebrontide :: CITYMOM.NL 2 Bluebrontide :: CITYMOM.NL 3 Bluebrontide :: CITYMOM.NL 5 Bluebrontide :: CITYMOM.NL 6 Bluebrontide :: CITYMOM.NL 7Bluebrontide :: CITYMOM.NL 10 Bluebrontide :: CITYMOM.NL 8 + FB Bluebrontide :: CITYMOM.NL 9

Is het bij jouw aan tafel ’s avonds met regelmaat een strijd om dat kleine, eigenwijze kleintje wat te laten eten van die door jouw lekker gemaakte maaltijd? Maak het eten weer een feest! Maar hoe dan hoor ik je denken? Nou met het super toffe houten tafelgerei en bestek voor mini’s van het in Yorkshire gevestigde Bluebrontide! 

Bluebrontide heeft in hun assortiment o.a. houten bordjes in de vorm van o.a. een konijn, teddybeer, auto, olifant of aap met bijpassend houten bestek of babylepel. De “konijnen”-bordjes zijn daarnaast verkrijgbaar met verschillende gezichtsuitdrukkingen, een blij snoetje, een lachend snoetje, maar ook een geërgerd snoetje.

Stuk voor stuk erg leuk en origineel! Los van het feit dat het ontzettend originele items zijn en ook leuk om cadeau te geven, is alles wat Bluebrontide verkoopt eco-vriendelijk, organisch en worden stuk voor stuk handgemaakt. Dus goed voor je kleintje, maar ook voor alles daar omheen. Naast het tafelgerei verkoopt Bluebrontide ook speenkoorden, luierdoeken, “bijt”-kettingen, deco’s voor de baby- & kinderkamer en beddengoed.

www.bluebrontide.com

Blog by Anouk van Kollenburg – van der Heijden.

Anouk is moeder van twee schatten van meiden: Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met Bas. Inmiddels zo’n slordige 16 jaar werkzaam binnen de Rabobank, maar eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur, kleding, DIY en op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen… kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.