Blog Mieke: Wat een lieve mevrouw..

http::survey.qualtrics.com

Met oud en nieuw hebben wij 2 heerlijke weken in Thailand gehad. Helemaal opgeladen en met een lekker kleurtje waren we er dan ook helemaal klaar voor om met Amy de terugvlucht van ruim 12 uur te doen.

Toen iedereen zat zag ik in mijn ooghoek 2 leuke hippe gasten zitten, ik denk tussen de 25 en 30 jaar. Ok, focus op Amy… op het moment dat iedereen gegeten had en het licht gedimd werd zodat iedereen kon slapen wilde Amy natuurlijk spelen en kruipen. Ik ging met haar in het gangetje voor ons zitten, zodat ze even de ruimte had. Lekker veel kleine speeltjes mee als afleiding en dat werkte zowaar! Voor mij ook niet vervelend want dit was schuin naast het fijne uitzicht en ik kreeg dan ook af en toe een goedkeurende glimlach.

Ok alles onder controle, m’n lief kan even zijn ogen dichtdoen en Amy is lekker aan het spelen. Doe ik best goed! Ik kon er zowaar even van genieten en vond me een hele stoere jonge moeder.

Een paar uur later lag Amy gepamperd en wel in haar vliegtuigbedje te slapen. Bijna iedereen om mij heen sliep en ik zat rustig mijn boekje te lezen.. Ho, even Amy helpen met draaien in haar slaap, dekentje rechttrekken, aai over haar bol. Yes helemaal goed zo. Op dat moment keek net 1 van die leuke jongens om en gaf me een brede glimlach, hoor ik hem vervolgens tegen zijn vriend zeggen;

Wat een lieve mevrouw!

Au, die kwam aan. Mevrouw?! Is toch grappig hoe dat werkt, papa’s worden sexy en mama’s een lieve mevrouw…

 

Blog by Mieke Schuurman

Photo: qualtrics.com

Mieke is moeder van Amy (geboren februari 2014) en al 13 jaar samen met haar lief. Woont sinds haar studie in Rotterdam en had nooit gedacht dat zij daar zou blijven hangen. Nu met het dertigersdilemma onder de arm de wereld aan het ontdekken! Net begonnen als sporttrainer bij Mom in Balance en start binnenkort met de opleiding voor kinderyoga. Altijd bezig met interieur, mode, muziek en reizen en deelt graag haar nieuwe ontdekkingen en verhalen met ons op CITYMOM.

1 Reactie

  1. Marloes

    Wat heb ik gelachen! Het is zo waar dat die papa’s maar sexy worden gevonden en wij moeders ineens mevrouw zijn. Daar is overigens geen big 3-0 voor nodig, met mijn 25 lentes ga ik ook door het leven als “mevrouw”.

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.