BIJ DIT AUTOVERHUUR BEDRIJF MOET JE EEN AUTO HUREN ALS JE MET KINDEREN REIST

Sunny Cars X CITYMOM

Waar ik ook heen ga in het buitenland, ik huur ALTIJD een auto via Sunny Cars! Sowieso huur ik altijd een auto want met kinderen wil ik in het buitenland niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer (lees 1 bus per uur in de hitte..). Daarnaast kan je met een huur auto de beste plekken ontdekken. Lees bijvoorbeeld mijn Ibiza blog; waar je kan lezen welke strandjes ik met mijn huurauto allemaal ontdekte. Omdat ik zo fan ben van Sunny Cars tijdens het reizen met kinderen, een speciale blog waarom!

Na een extreem slechte huurauto ervaring in Portugal met mijn dochter van twee was ik er klaar mee. Ik had geen in meer om eerst een uur in de rij te moeten wachten na een vlucht. Vervolgens nog met een busje naar de auto gebracht te worden. En dat allemaal met een huilend kind aan mijn been in de hitte.. Met kleine kinderen wil je gewoon zo snel mogelijk op de plek van bestemming aankomen.

Rent a Smile bij Sunny Cars

Via via kwam ik bij Sunny Cars terecht. Zij bezitten zelf geen auto’s, maar sluiten contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan hun strenge kwaliteit- en service-eisen voldoen. Je kunt een huurauto reserveren in 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd.

Sunny Cars

Het fijne is dat het standaard product van Sunny Cars all-inclusive is, je bent daardoor optimaal verzekerd. Ik vind dit echt een super service want je hoeft je hierdoor nergens druk om te maken. Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Het eigen risico betalen ze gewoon aan je terug. En van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen moeten ze ook niets weten!

Express Service

Naast deze fijne service vind ik – vooral als je reist met kinderen – de Express service ideaal.
Doordat je je online registreert, zit je extra snel in je huurauto. Je krijgt voorrang bij de balie (daar zullen je kids je dankbaar voor zijn) en omdat je je al online geregistreerd hebt, ligt het huurcontract al ingevuld voor je klaar en hoeft het ter plekke alleen nog ondertekend te worden. Zo kan je vakantie dus super snel beginnen.

Sunny Cars

Ze hebben auto’s in alle maten. In Ibiza huurde we bijvoorbeeld een te gekke Mini! Via Sunny Cars regel je trouwens ook direct je kinderzitjes voor in de auto. In Spanje hadden we een Fiat500 gehuurd en toen we aankwamen om hem op te halen bleek het een cabrio te zijn, hoe cool! 
Je begrijpt, wij huren alleen nog maar bij Sunny Cars en nergens anders meer!

 

LEES OOK: TRIED & TESTED; WEEK VAKANTIE AAN DE COSTA DEL SOL MET PIERRE & VACANCES + 5% KORTING

BLOG BY BETTINA NESEKER

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.