AWAY SPA IN W AMSTERDAM BANK; MOM MUST GO

away-spa-w-amsterdam-citymom-nl-1 away-spa-w-amsterdam-citymom-nl-2 away-spa-w-amsterdam-citymom-nl-3 away-spa-w-amsterdam-citymom-nl-4 away-spa-w-amsterdam-citymom-nl-5 away-spa-w-amsterdam-citymom-nl-7 away-spa-w-amsterdam-citymom-nl-8 away-spa-w-amsterdam-citymom-nl-9

Begin oktober was CITYMOM bij de officiële opening van BANK, het tweede gebouw van W Amsterdam. Het BANK-gebouw telt 66 stijlvolle, innovatieve kamers, waaronder de 184 m2 tellende E WOW-suite met uitzicht op de grachten. Maar wat echt WOW is, is de indrukwekkende AWAY Spa die zich achter de 4000kg wegende originele kluisdeuren van de voormalige KAS Bank bevindt. Aan de X BAR kunnen gasten terecht voor ‘Detox, Retox en Repeat’ om vervolgens in de fitnessruimte FIT te werken aan je conditie. 

De kick-off van de opening werd verzorgd door theatercollectief Bouillabaisse, onder leiding van actrice Carolien Spoor. Ik dacht een normale rondleiding te krijgen, maar gaandeweg werd je onderdeel van een verrassend theaterstuk. Erg cool gedaan en een spectaculaire manier om kennis te maken met dit historische gebouw.

Aangezien het volgende week kerstvakantie is, is een dagje vrij nemen voor jezelf en de AWAY spa ontdekken natuurlijk een perfect kerstcadeau en een echte must-go! De AWAY spa is echt mega indrukwekkend. Naast het moderne design van het Exchange-gebouw zijn het juist de historische elementen die in het voormalig KAS Bank-gebouw, dat dateert uit 1908, in het oog springen. Het zwart-goud thema is doorgevoerd in de AWAY Spa, die zich in de kelder van het gebouw bevindt waar vroeger de kluizen waren. De AWAY Spa biedt internationale en lokale gasten op maat gemaakte behandelingen aan om lichaam en geest tot rust te laten komen. De spa bestaat uit 7 behandelruimtes, een sauna, stoomcabine, hot tub, dompelbad en een ontspanningsruimte. De zwarte wanden met gouden accenten bieden de ultieme achtergrond voor exclusieve behandelingen zoals de ‘Diamonds Don’t Lie Facial’, met de befaamde Gemology-producten die huidveroudering tegengaan door middel van puur diamantpoeder.

Klaar in de AWAY Spa dan valt er trouwens nog veel meer te beleven in het W Hotel. Op de bovenste verdieping van het Exchange-gebouw is restaurant MR. PORTER gevestigd, evenals de iconische rooftop bar W Lounge die een 360-graden uitzicht biedt over Amsterdam en het WET Deck. Echt een aanrader om te gaan eten of een drankje te gaan drinken! In het BANK-gebouw kan men terecht bij THE DUCHESS, een elegant en stijlvol restaurant geïnspireerd op de Belle Époque. Ook een aanrader trouwens, je hebt echt het gevoel even in New York of een andere wereld stad te zijn! Shoppen kan je er ook als de beste, met retailconcept X BANK biedt W Amsterdam een platform aan Nederlandse kunstenaars en ontwerpers op het gebied van kunst, mode en fotografie. De meest toffe dingen zijn hier te koop. Helaas wel ook met bijbehorend prijskaartje.

Oh en wist je dat alle gasten van W Amsterdam kunnen gebruikmaken van de beroemde Whatever/Whenever® service waarbij de W Insider gasten voorziet van alles wat zij willen, wanneer zij maar willen, zolang het maar legaal is!? Eh zouden luiers verschonen en oppassen daarook bij horen!? Oh nee, het was een MOM must go! Dus kids lekker thuis laten en GAAN!

www.wamsterdam.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.