BIJ THE PANCAKE BAKERY HEBBEN ZE DE LEUKSTE PANNENKOEKEN VOOR KIDS

Het bekendste pannenkoekenhuis van Amsterdam; The Pancake Bakery, is gevestigd in een historisch 17e eeuws VOC pakhuis aan de Prinsengracht. Het zit op een steenworp afstand van het Anne Frank huis en de Westerkerk. Het restaurant heeft een open keuken en heerlijke verschillende soorten pannenkoeken en de allerleukste voor kids. Daarnaast is het een perfecte plek om een kinderverjaardag te vieren! 

De familie Schaafsma serveert al sinds 1980 haar alom geliefde pannenkoeken volgens geheim familierecept. Een bezoekje brengen aan het oudste pannenkoekenhuis van Amsterdam op de grachtengordel is een leuke, toegankelijke manier om met de kinderen uiteten te gaan. Vergeet niet, eenmaal in het restaurant, op de foto te gaan met de bekende meer dan levensgrote strooppot! 

LEES OOK; 10 FAVORIETE PLEKKEN IN AMSTERDAM OM PANNENKOEKEN TE ETEN 

De leukste kinderpannenkoeken!

Familie Schaafsma is trots op het unieke pannenkoeken beslag dat zijn familie in de jaren 90 heeft ontwikkeld. De menukaart laat de culinaire invloeden doorklinken die de VOC schepen in de 17e eeuw met zich meevoeren.

Naast traditionele pannenkoeken met kaas, spek, stroop en poedersuiker kun je ook verassende pannenkoeken vinden geïnspireerd door Amerikaanse, Indische, Mexicaanse en Griekse culturen.

De kinderpannenkoeken prikkelen de fantasie met namen als de brandweer-, piraten-, prinsessen- of beestenbende pannenkoek.

VIER JE KINDERFEESTJE BIJ THE PANCAKE BAKERY 

Ook een kinderverjaardag kan je vieren bij The Pancake Bakery. Bobbi vierde haar 8ste verjaardag daar. Ze hebben boven het restaurant een speciale ruimte hiervoor, met prachtig uitzicht over de Prinsengracht. Het is er lekker ruim en je hebt de hele verdieping voor jezelf. 

Toen we aankwamen was de lange tafel gedekt met allemaal leuke ‘happy birthday brillen’ voor alle kinderen en hing er een slinger met ‘Gefeliciteerd Bobbi’ wat het meteen heel persoonlijk maakte! 

De kinderen gingen eerst cadeautjes verstoppen en uitpakken. Daarna was het tijd om heerlijk te genieten van een pannenkoek. Bij alle kinderpannenkoeken zat er een leuke verrassing. 

Zelf hadden we nog dingen mee genomen om te knutselen na het eten. Er lagen ook kleurboeken en kleurpotloden op tafel toen we aankwamen. De meeste kinderen gingen nog lekker knutselen, andere kleuren. Al met al een perfecte locatie voor ons kinderfeestje, zonder de troep thuis en met lekker eten! 

Faciliteiten:
Kinderstoelen
Magnetron
Speciale kinderpannenkoeken met verassing
Kleurplaten

Tarief: kinderpannenkoek: vanaf €4.95

Adres:
Prinsengracht 191
1015 DS Amsterdam
020 6251333
office@pancake.nl

 

 
Website:
 
Openingstijden:  
Maandag 12.00 – 21.30
Dinsdag 12.00 – 21.30
Woensdag 12.00 – 21.30
Donderdag 12.00 – 21.30
Vrijdag 12.00 – 21.30
Zaterdag 12.00 – 21.30
Zondag 12.00 – 21.30

Grotere kaart weergeven

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.