BAGELS & BEANS – AMSTERDAM

Bagels & Beans | CITYMOM.nl 53 Bagels & Beans | CITYMOM.nl 52 Bagels & Beans | CITYMOM.nl 11 Bagels & Beans | CITYMOM.nl 50 Bagels & Beans | CITYMOM.nl 6 Bagels & Beans | CITYMOM.nl 3 Bagels & Beans | CITYMOM.nl 5 Bagels & Beans | CITYMOM.nl 9 Bagels & Beans | CITYMOM.nl 7

Dat je bij Bagels & Beans terecht kunt voor koffie, en natuurlijk heerlijke bagels dat wist je misschien al wel. Maar dat het ook echt een kindvriendelijke plek is, dat wist je misschien nog niet? Bij de B&B vestiging op de Ruyschstraat 52 in Amsterdam werden ik en mijn kinderen iniedergeval met open armen ontvangen! Voor Fitz mijn kleinste was er een kinderstoel en voor Bobbi mijn oudste was er genoeg speelgoed, kleurmateriaal & boekjes om zich te kunnen vermaken! 

Voor mij waren er naast een hele fijn stapel tijdschriften (daar word ik altijd heel blij van) heel veel nieuwe lekkere dingen op de kaart. Nóg een goede reden weer eens bij een Bagel & Beans vestiging langs te gaan want er staat nu zoveel lekker op de kaart dat het moeilijk kiezen is!

De bagel met pindakaas viel bij mijn kids helemaal goed in de smaak! Zelf begon ik eerst met een lekkere porridge; warm geserveerd met havermout en een fruit & notenmix, daarbij een Jungle Juice (biologisch sapje van spinazie, broccoli, avocado, tarwegras, gerstegras, spirulina, mango & appelsap). Mmmm een gezond begin van de ochtend! Daarna nam ik een Prana bagel (koolhydraatarm, graan-, lactose- en gistvrij en zonder toegevoegde suikers) met hummus, avocado en kiemgroenten. Omdat ik zo gezond had gedaan kon ik het niet laten een Pastel de Nata te eten. Dit is een minitaartje, een Portugese heerlijkheid die ik altijd at toen we in Portugal waren. Zo lekker!

Er staat trouwens ook een ‘Bugs Bagel’ op de kaart. Een bagel met gedroogde krekels, meelwormen, sprinkhaan en avocado. Die durfde ik niet te nemen dus hebben we  even overgeslagen… In plaats daarvan de bospaddestoelen kroketjes genomen. Het was vechten wie het laatste stukje mocht! Lekker vega en de truffelmayonaise die erbij zit maakt het helemaal af.

Bobbi nam toe de Pecan Pie. Die moest ik uiteraard ook even proeven en wat was die heerlijk! Deze taart is perfect ook voor kinderen want biologisch, glutenvrij, raw en gezoet met ahorn-siroop. Dus zonder rommel! Zoals je kan lezen staat er voor kinderen ook genoeg op het menu wat ze lekker vinden en zij zijn echt in elke vestiging meer dan welkom. Dus dan heb je bijdeze weer een kindvriendelijke ontbijt, lunch of koffieplek erbij!

Faciliteiten (in de meeste vestigingen) 
Kinderstoel
Magnetron om flesje op te warmen
Verschoontafel
Speelgoed
Kleurmateriaal
Gratis Wifi

Adressen:
Antonio Vivaldistraat 1
Bijlmerplein 561 B
Bos en Lommerweg 333
De Clercqstraat 22 Hs
Ferdinand Bolstraat 70
Haarlemmerdijk 122
IJburglaan 567
IJdok 49
Keizersgracht 504
Overtoom 306
Oranje Vrijtkade 68
Parnassusweg 218
Raadhuisstraat 18
Roetersstraat 2a
Ruyschstraat 52
Spaarndammerstraat 149
Van Hallstraat 613
Van Baerlestraat 40
Veemkade 368
Waterlooplein 2
Willem de Zwijgerlaan 161
Zeilstraat 64

Website:

www.bagelsbeans.nl

Openingstijden: zijn per vestiging verschillend.

De meeste Bagels & Beans zijn dagelijks open tussen 08.30 en 16.30

 

 

Volgende artikel

Pollux - Amsterdam

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.