DONSJE OPENT FLAGSHIP STORE IN AMSTERDAM

DONSJE AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1

DONSJE AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1

DONSJE AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1

DONSJE AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1

Luxe kindermerk Donsje opende afgelopen september haar eerste eigen winkel in Amsterdam; een eigen flagship store aan de Willemsparkweg 26 in Amsterdam. De winkel heeft twee verdiepingen waar de exclusieve schoentjes, hoogwaardige kleding en leren accessoires voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar oud te vinden zijn.

De winkel is echt een bezoekje waard. Natuurlijk om de te mooie schoenen te scoren maar de stijl van de winkel is ook erg inspirerend. Geheel in de stijl van het merk is de winkel ingericht, met zachte kleuren en natuurlijke materialen. De winkel heeft een nostalgisch gevoel. Bij mij helemaal want de stoelen die op de tweede verdieping staan, stonden vroeger in de keuken van mijn ouders!

De winkel geeft een volledige Donsje-merkbeleving

Alle schoentjes, kleertjes en accessoires kun je er voelen, aanpassen en onderling combineren. Ik kende de kleding zelf nog niet zo goed, en in de winkel zie je veel beter dan online pas echt hoe mooi de stoffen zijn die gebruikt zijn en hoe zacht de truien aanvoelen!

DONSJE AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1 DONSJE AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1 DONSJE AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1 DONSJE AMSTERDAM | CITYMOM.nl 1

Ook aan de kinderen die de winkel bezoeken is gedacht: er is een speelhoek, een tekentafel en via een glijbaan kom je bij het speelhuisje in de tuin. Ik vind het super fijn als kinderen zich kunnen vermaken in een winkel, aangezien zij zelf toch iets minder vrolijk vaak worden van winkelen dan MOMS zelf.

Over Donsje

Kindermerk Donsje is in 2013 opgericht door Florentine van Oosten Slingeland. Sinds 2016 runt zij het merk samen met haar man Skief Houben. Het merk is verkrijgbaar bij meer dan 750 verkooppunten in 47 landen: van New York tot Londen en van Parijs tot Tokyo. Donsje biedt schoentjes, kleding en accessoires in een herkenbare, ‘onweerstaanbaar schattige’ stijl voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar.

Alle producten worden met de hand gemaakt van premium leer en kwalitatieve stoffen. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en kwaliteit en zijn bovendien veilig voor kinderen. Donsje werkt samen met vaste fabrieken, waar lokale ambachtslieden in een veilige en positieve werkomgeving werken tegen een eerlijk loon. Een deel van de opbrengst doneert Donsje aan de Shining Star Foundation, een school in Nairobi die Florentine en Skief hebben opgericht.

ADRES: 
Donsje flagship store
Willemsparkweg 26
1071 HG Amsterdam

OPENINGSTIJDEN: 

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 18:00

www.donsje.com

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.