ARKET KIDS OP HET KONINGSPLEIN & ONLINE

Arket Arket

Op het Koningsplein zat een hele grote fijne, hele grote boekenwinkel. Ik mis die nog steeds. Gelukkig is er iets zeer goeds voor in de plaats gekomen! Namelijk de winkel ARKET. Van de makers van H&M 😉 Voor kids hebben zij hele fijne itempjes! Snel kijken dus. 

Naast fijne kleding voor kinderen kan je er trouwens ook goed scoren voor jezelf, je man of je keuken. Oh en drink er meteen een flat white. Want ze hebben ook een mooi cafe in het imposante gebouw.

Voor kinderen kan je er goede basics verwachten maar dan met een veel betere kwaliteit dan H&M zelf, vind ik dan. Lekkere dikke truien, lekker zacht en alle basics geven ze een leuke twist.

Ook heeft ARKET vaak speciale samenwerkingen en ‘Artist Edition capsule collecties’. Zoals bijvoorbeeld voor deze herfst een samenwerking met illustrator Marion Deuchars. Het is de derde uitgave in de Artist Edition serie, waarin geselecteerde kunstenaars worden uitgenodigd hun thema’s te vertalen in ARKET’s signature pieces.

MEER KINDERMODE INSPIRATIE? CHECK HET PINTEREST BORD COOLE KINDERMODE VAN CITYMOM

In deze collectie zijn de sweatshirts en T-shirts speels versierd met de gekleurde illustraties van Deuchars. De limited edition prints zijn gebaseerd op Deuchars’ illustraties die ze met inkt en haar eigen handen en vingers creëerde. Voor kinderen te leuk. “Mama heb je al gezien dat de olifant eigenlijk een hand is” heb ik dan ook al te horen gekregen. Haar boek ‘Let’s Make Some Great Fingerprint Art’ is trouwens ook een aanrader, waarin zij kinderen stimuleert schepsels te maken met slechts inkt en hun eigen handen.

Adres: Koningsplein 20, Amsterdam

Openingstijden;
maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag; 10.00 – 19.00
donderdag: 10.00 – 21.00
zondag; 12.00 – 19.00

arket.com

LEES OOK: TOP 10 LEUKSTE KINDERKLEDINGWEBSHOPS

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.