5X MAKKELIJKE KAPSELS VOOR MOMS MET WEINIG TIJD

makkelijke kapsels voor moeders met weinig tijd

De wekker gaat, je snoozed, je snoozed nog een keer maar oh oh, daar is helemaal geen tijd voor. Je moet opstaan. Douchen, aankleden, ontbijt maken, lunch trommels klaar maken. Gymspullen klaar leggen. Kinderen aankleden. Kinderen moeten eten en jijzelf ook. En oh ja, zelf ook nog aankleden en mooi maken voor de dag… Wel fijn als je haar goed zit! Tijd is er niet, dus hebben we vijf makkelijke looks voor MOMS op een rij gezet. zodat jij snel maar mooi de dag doorkomt!

makkelijke kapsels

LOOK 1: DE MESSY BOB

Nee we gaan niet meteen kort kittig nu we kids hebben. Maar vind je korter haar wel makkelijk neem dan een bob! Maar laat de bob niet te kort knippen, zorg dat je haar tot halverwege je hals valt met een schuine pony die je aan weerskanten kunt dragen. Je bob is dan, door de extra laagjes aan de uiteinden flexibel en vol volume!

makkelijke kapsels

LOOK 2: HAARSPELDJES

Dit kapsel is heel geschikt als je natuurlijke krullen of golven hebt. Maak een zij scheiding en doe een leuke klip aan de zijkant. Je kan dit kapsel ook maken als je stijl haar hebt, maar dan moet je wel wat meer tijd hebben om er een krul met een krultang in te zetten. Aan de kant waar de klip niet zit, knijp je wat mouse in je haar voor extra volume. Op Voorkappers.nl vind je trouwens alle benodigdheden voor je haar met hoge korting! 

makkelijke kapsels

LOOK 3:  SCRUNCHIES

Kort haar met meer lagen aan de achterkant en zijkanten is perfect voor omdat het extra volume geeft. De lange pony valt rond het gezicht en kun je op verschillende manieren stijlen. Geen tijd, maak een speels knotje met een scrunchie! Ik leen de scrunchie’s van mijn dochter die ze in alle kleuren en stoffen heeft, en ik zorg altijd dat hij bij mijn outfit past!

makkelijke kapsels

LOOK 4: LONG HAIR DON’T CARE

Zelf heb ik lang haar, en zweer ik bij droogshampoo. Het geeft mijn haar volume en ik hoef het hierdoor niet zo vaak te wassen. Maar altijd je haar los is ook zo saai. Met een leuke haarspelt fleur je je kapsel instant op! Ook zit je haar op deze manier net wat netter, ideaal als je een zakelijke afspraak hebt.

makkelijke kapsels

LOOK 5: SJAALTJES

Ideaal als je weinig tijd hebt! Knoop een sjaal om je hoofd, als haarband, of zoals hier op de foto om je staart heen! Pimpt je hele look in een keer up en is super makkelijk. Het kost nog geen halve minuut! Ook ideaal als je geen tijd hebt om je haar te wassen, trouwens.

 

LEES OOK: KAPPER HIZI HAIR; ME-TIME + PERFECTE NIEUWE COUPE

BLOG BY BETTINA @bettina.neseker 

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.