Mamz! – Amsterdam & Utrecht

 

Zwangerschapscursus - Mamz - logo

NatuurlijkZwanger is een complete en praktische zwangerschapscursus die je helpt om je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien. De oefeningen komen uit verschillende westerse en oosterse stromingen en zijn gericht op het behoud van de natuurlijke balans in lichaam én geest tijdens de zwangerschap.

De Postnatale Cursus NatuurlijkHerstellen is gericht op het herstellen van jouw natuurlijke balans van lichaam en geest ná de zwangerschap. Je kunt ongeveer vier weken na je bevalling met de cursus starten. Heb je een keizersnede gehad, dan adviseren we je om zes weken na je bevalling te starten. En dan ben je moeder… MAMZ! NieuweBalanz is een cursus die je helpt om met meer vertrouwen je eigen weg te bewandelen in je moederschap. De cursus is met name bedoeld voor prille moeders en moeders met jonge of oudere kinderen tot 18 jaar.

Tarief: neem contact op voor meer informatie.

Adres:
Amsterdam
Wilhelmina Gasthuis terrein
Ketelhuisplein 45 (in de Danszaal)
1054 RD Amsterdam

Utrecht
Lazuli Cursuscentrum 
Oudegracht 243 en 243 a/d Werf
3511 NL Utrecht
info@mamz.nl

Website:
www.mamz.nl

Openingstijden:
Op afspraak.

Grotere kaart weergeven

 

 

 

2 Reacties

 1. Karlijn Verbakel

  Beste mevrouw

  Ik zou graag meer informatie willen hebben over de zwangerschapscursus op het Wilhelmina Gasthuisterrein. Ik kan geen informatie vinden tav wanneer deze cursussen starten, of dit in groep of individueel verband plaatsvindt, of er nog plek is en dergelijk.
  Zou u contact met mij hierover kunnen opnemen?

  Met vriendelijke groet
  Karlijn Verbakel

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Karlijn, je stuurt nu een berichtje naar CITYMOM! Het beste is even contact op te nemen met Mamz zelf: info@mamz.nl Succes!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.