BEVALWIJZER – AMSTERDAM

Zwangerschapscursus - BevalwijzerHoe bereid jij je voor op de bevalling? Bevalwijzer is uniek! De cursussen worden namelijk gegeven door diegene die het meest weet over de bevalling: ….. een verloskundige! Zij weet als geen ander de zin van de onzin te scheiden en kan jou en je partner op no nonsense manier voorbereiden op de bevalling. Alles wat je nodig hebt wordt op een rij gezet (onder genot van een lekkere koffie, thee, of sapje): praktische info, pijnstillingsopties, de mentale kant van de bevalling, ademhalingstechnieken, de rol van de partner, de do’s en don’ts in de 1e week met jullie baby. Na een Bevalwijzer cursus zijn jullie er samen echt klaar voor. Wekenlang oefenen met puffen en houdingen hoeft namelijk echt niet, als je daar geen zin in hebt. Wil je meerdere avonden of juist alles in 1x? Wil je alleen met je partner, of liever in een groep? Met of zonder info over de baby en de kraamweek? Er zijn verschillende opties:

• De Complete Cursus:  Alle onderwerpen in 5 relaxte wekelijkse groepssessies ‘s avonds: van de laatste weken van je zwangerschap, de bevalling (praktisch, fysiek én mentaal), omgaan met pijn, pijnstilling, borst/flesvoeding en het eerste etmaal met je baby, tot en met je herstel. Inclusief een praktische partnersessie. De 6e sessie is de leukste: een terugkomsessie mét alle baby’s na de bevalling! De groepen zijn klein, zodat er voor iedereen aandacht is, max. 12.

• Cursus-in-1-dag voor jou en je partner: Samen efficiënt voorbereid op de bevalling met álle info over de bevalling, en dat in 1 middag!  Op een zaterdag (van 13.00-17.30 uur) wordt alles wat je moet weten op een rij gezet: van de start van de bevalling, hoe je het beste om kan gaan met weeën, welke medische toeters en bellen er mogelijk zijn, wat je partner moet doen (en wat niet;-), en natuurlijk ruimte voor al jullie vragen. Topcursus met veel praktische tips en tools.

• Baby Basics: Deze ochtend gaat verder waar de Cursus-in-1-dag ophield: de baby is geboren… wat nu?! Alles over borstvoeding en je baby (hellup hij huilt?!) op een rij, in een ochtendje (van 9.30-12.15 uur) vóór je bevalling. Partners ook van harte welkom! Goede combi met de Cursus-in-1-dag.

• Privésessie:  Sessie(s) met díe inhoud waar jullie behoefte aan hebben: alle do & dont’s voor je bevalling; ontspannings- en ademhalingstechnieken; de ins en outs over borstvoeding of een complete mix: zeg het maar! Precies dat wat je nog nodig hebt, lekker op je eigen bank.

• Opfriscursus:  Zwanger van jullie tweede (of nr.3) kindje? In een avond komen alle onderwerpen kort en krachtig aan bod, helemaal toegespitst op de 2e bevalling. En: we trekken lessen uit je eerdere bevalervaring. Resultaat: een boost voor je zelfvertrouwen, én dat van je partner.

• Coaching: Niet alleen je lijf verandert door een baby…. eigenlijk je hele leven! Dat kan best heel pittig zijn. Bregje (coach, verloskundige & moeder van 3) kan jou in een paar heldere gesprekken tools en inzichten geven, en je helpen weer meer te kunnen genieten.

Tarieven: (inclusief handige digitale hand outs)
Complete Cursus: €200 (6 sessies van 2 uur, incl. partnersessie)
Cursus-in-1-dag + Baby Basics combiprijs: €150 per stel
Cursus-in-1-dag: €110 per stel
Baby Basics (los): €50 per stel
Opfriscursus: €65 per stel
Coaching: intakegesprek is kosteloos, daarna afhankelijk van duur/frequentie

Adres:
Campusterrein
Plantage Middenlaan 62
Bevalwijzer zit linksachter op de binnenplaats
1018 DH Amsterdam
06 27021967
info@bevalwijzer.nl

Cursusdata:
Kijk op de website voor alle data en tijden.

View Larger Map

Volgende artikel

Proud Mom - Amsterdam

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.