5 REDENEN OM NAAR ZUID-SPANJE TE GAAN MET DE FAM

 

Zuid-Spanje is een waanzinnig mooie vakantiebestemming voor ouders en kids. Wij geven je 5 redenen waarom je hier heen moet! 

1. Het uitzicht

Zuid Spanje vind je het Spanje zoals je je dat voorstelt: witte dorpjes, sinaasappelbomen, lekkere tapas, mooie bergroutes. Als je eenmaal boven op een van de bergen staat in de Pyreneeën, is er geen beter uitzicht dat je je kan voorstellen. Als je wat jongere kinderen hebt, zijn ze wellicht niet zo
geïnteresseerd in het geweldige uitzicht. Maar als je kinderen wat ouder zijn zullen ze het
uitzicht zeker wel kunnen waarderen.

2. Goede campings

In Zuid-Spanje heb je geweldige campings. Naast het feit dat de kids het geweldig zullen vinden, is het ook nog leuk voor de ouders. Er zijn op vrijwel alle campings activiteiten voor de kinderen, waardoor je als ouder een paar uur voor jezelf hebt. Ook hebben alle campings meestal een mooi en groot zwembad met een geweldig uitzicht, waar je perfect kan relaxen.

3. Barcelona

Barcelona is een van mijn lievelingssteden. In Barcelona zijn er een enorm aantal activiteiten te doen. Ik heb daar al eerder een hele blog overgeschreven; BARCELONA: 20 TIPS OM MET KINDEREN TE DOEN, dus lees die vooral ook nog even! De seconde dat je in Barcelona aankomt, voel je gelijk al de
charme van de grote stad, waar het echt enorm kidsproof ook is, maar dat is het overal in Spanje!

4. Bijna altijd lekker weer

Wanneer je ook gaat, het is er voor mijn gevoel altijd lekker weer! Wij waren er met oud en nieuw en zelfs toen heb ik in mijn t-shirt rond gelopen! Daarom is Zuid-Spanje ook rond de meivakantie en ook zeker in de herfstvakantie heerlijk toeven. Temperaturen tussen de 20 en 30 graden zijn heel normaal wat het lekker maakt voor kinderen, niet te warm en ook een perfecte temperatuur als je steden bezoekt!

5. Het is goedkoop

Met je gehele gezin naar het buitenland gaan is niet altijd goedkoop. Maar vliegen naar Spanje
hoeft helemaal niet duur te zijn. Als je er niet al te laat bij bent kun je al voor €50 in Spanje
zijn. Een camping om te verblijven is ook weer goedkoper dan een hotel. Wat vooral goedkoop in Spanje is, is het eten. Dat is meestal op vakantie een van de grote kostenposten. Maar in Spanje kan je met een gerust hart uiteten en met de hele fam eten voor een paar tientjes.

MEER SPANJE TIPS? LEES DAN OOK:

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.