THIS IS SOUL SKATEWINKEL * AMSTERDAM

De grootste inline skate winkel in heel Nederland. Hij zit gelegen in Amsterdam op de Overtoom. Ze verhuren skates en ze doen aan groeps en privé lessen voor kinderen en ook volwassenen aanbieden, en ook verjaardagsfeestjes! Oh, en natuurlijk verkopen ze ook leuke skate kleding!

In 2012 zijn ze begonnen met het openen van hun eerste winkel in Amsterdam. Dit unieke concept is speciaal een plek voor skaters om inspiratie op te doen, verschillende stijlen uit te proberen en verliefd te worden op de cultuur.

Prive lessen skaten

De priveles cursus is gericht op het veilig leren skaten. Door eerst te leren om gecontroleerd en zonder pijn op je beschermers te vallen krijg je daarna het zelfvertrouwen om je skills te kunnen verbeteren. 

Je leert remmen, scherpe bochten te maken en je afzet techniek wordt verbeterd. Je begint heel rustig en bouwt in hele kleine stapjes het niveau omhoog. Als dit goed gaat leer je oefeningen doen, die je voorbereiden op de straten van Amsterdam of op het skatepark. 

KINDERFEESTJE:

This is Soul organiseert ook kinderfeestjes, waarbij de jarigen met zijn/haar vrienden skateles kan krijgen! Voor meer info zie:

CONTACT
Overtoom 327
1054 JM, Amsterdam

WEBSITE: thisissoul.com

Ze hebben ook instagram , Facebook en YouTube waar je meer info kan vinden!

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00
12:00 – 18:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.