LOVERS Canal Cruises * AMSTERDAM

LOVERS

Bij LOVERS Canal Cruises zijn er heel veel leuke verschillende rondvaarten door de Amsterdamse grachten. De authentieke boten zijn bovendien ingericht met een comfortabel interieur om deze tocht zo fijn mogelijk te maken. Ook je kids zullen een boottocht geweldig vinden!

Begin je tocht vanaf centraal station, het Anne Frank Huis of Leidseplein. Welke rondvaart door de Amsterdamse grachten kies jij uit? Small Boat Cruise, Cruise Like A Local, de splashtour of de Authentieke Nederlandse rondvaart en vaar binnenkort ook door het UNESCO werelderfgoed. 

Een rondvaart met LOVERS is de perfecte manier om de stad vanaf het water te ontdekken en alles te leren over de rijke historie. 

Wil jij de grachten op klaarlichte dag beleven of kies je liever voor een rondvaart door Amsterdam in de avonduren met romantisch schemerlicht? Bij LOVERS kan het allebei!

Heb je zin in een rondvaart door Amsterdam en heb je ook zin om naar het Van Gogh Museum te gaan? Dat kan! LOVERS Canal Cruises bieden combinatie tickets aan voor een speciale prijs.

Leuk voor kids; de Pannenkoekenboot Van Amsterdam

Geniet van all-you-can-eat traditionele, Nederlandse pannenkoeken terwijl je vaart over het IJ. Zie Amsterdam in al zijn charme op deze heerlijke cruise. Tickets vanaf € 21.50

Boek een rondvaart met korting!

De comfortabele, moderne en verwarmde boten van Lovers Canal Cruises zorgen voor een ervaring die je niet gauw zult vergeten. De makkelijkste manier om je rondvaart kaartjes te boeken is direct bij LOVERS Canal Cruises. Als je online boekt zie je altijd de beste beschikbaarheid, krijg je korting en ontvang je je e-tickets direct na het boeken in je email.

Meest populaire bootvaarten:
  1. Semi-open boot rondvaart door Amsterdam €14
  2. Avond rondvaart door de Amsterdamse grachten €14
  3. Rondvaart door Amsterdam vanaf Centraal Station €14

Adres:

Prins Hendrikkade 25, 1012 TM Amsterdam

020 214 3111

Website: www.lovers.nl

Openingstijden:
Maandag10.00 – 17.00
Dinsdag10.00 – 17.00
Woensdag10.00 – 17.00
Donderdag10.00 – 17.00
Vrijdag10.00 – 17.00
Zaterdag10.00 – 17.00
Zondag10.00 – 17.00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.