ZWEMMEN IN HET VONDELPARK – AMSTERDAM

 

In 1996 heeft het Vondelpark, als één van de eerste stadsparken, de status van rijksmonument verkregen. Daarmee is het Vondelpark één van de kroonjuwelen van Amsterdam. Jaarlijks bezoeken gemiddeld 10 miljoen mensen het park.

Zwemmen in het Vondelpark 

In het verlengde van de Kattenlaan ligt het kinderbadje. Dit heerlijke badje midden in het Vondelpark is een grote trekpleister in de zomer. Als het warm is vult de gemeente het bad en komt regelmatig controleren op bacteriën. Het bad is niet diep, ideaal om lekker in te spatteren met kleintjes.

Naast het bad ligt ook een zandbak, een klimrek en een houten kasteel, waardoor dit ook een fijne plek is voor minder warme dagen. Vanaf mei kunnen kinderen in het kinderbadje volop genieten van het koele water bij lekker warm weer. De openingstijden zijn van maandag t/m zondag met toezicht van 10.00 tot 18.00 uur. Aan al deze vreugde komt in september een eind, want dan wordt het bad leeggepompt.

Ook heeft het park een openluchttheater waar van alles te zien is, een hostel en een tennispark. 

Wil je skaten in het park, ga dan langs bij This Is Soul. Ze verhuren inline skates aan bezoekers van het park en geven er skatelessen.

Adres:
Vondelpark 1
1071 AA Amsterdam

 

 

Openingstijden:
Altijd geopend.

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.