MUSTHAVE VOOR DE ZOMER: SOS BANDJES MET GEGEVENS VAN JE KIND

sosarmbandjes

 

Better Safe then Sorry! Dus voordat je naar een drukke plek gaat; eerst even een SOS-bandje omdoen bij je kind met naam en telefoonnummer.

Het is een warme zomerdag en je besluit lekker naar het strand te gaan met je gezinnetje. Je bent helaas niet de enige met dit lumineuze idee want heel Nederland heeft zijn handdoeken, parasol en strandspeeltjes verzameld en heeft een plekje weten te bemachtigen op het strand. Ook jullie settelen je met het gezin en de stralende dag kan beginnen. De kids zijn lekker aan het spelen en jij besluit even in je boek te duiken….Wanneer je na een tijdje op kijkt zie je tot je grote schrik dat je jongste niet meer fijn zit te spelen waar hij al de hele tijd zat…

Bovenstaand scenario is de nachtmerrie van elke ouder, en zo ook die van mij: je kind kwijt raken op een té drukke plek! Hoe goed je ook oplet, dit soort dingen kunnen in een oogwenk gebeurd zijn en kan iedereen overkomen.

“Het is een gerust idee dat mijn kind een sos-badje, dus iets zichtbaars heeft met een naam en telefoonnummer!”

Met dit lekkere weer is de kans groot dat je je regelmatig bevindt op plekken als het strand, een pretpark of andere locatie zoals een camping waarbij het een gerust idee is, als je kind in ieder geval iets zichtbaars heeft met al zijn gegevens erop. 

Er zijn qua naam/sos-bandjes veel mogelijkheden op dit gebied. Van siliconenarmbandjes tot naamplaatjes, voor eenmalig gebruik of hergebruik en van goedkope armbandjes tot wat duurdere varianten. Ik selecteerde er een paar voor je!

LEES OOK: 10X TRAVEL HACKS ALS JE REIST MET KLEINE KINDEREN

WAAR KAN IK EEN SOS BANDJE KOPEN? 

Eerste foto Fitz met zijn camouflage Sos Band van ID4all (€19.95) Dit bandje is waterbestendig en met een blauw naamplaatje voor tekst, naam, 06 nummer of allergieën. Kinderen kunnen dit bandje zelf heel moeilijk afkrijgen. 

  1. Beschrijfbare armbandjes voor eenmalig gebruik €0.69 per stuk via weethoeikheet.nl
  2. CE tag €19.95 via icetags.nl
  3. Roundy (armbandje waar briefje in kan) €4.95 via roundy.nl
  4. Sos armbandje met verschillende designs €2.50 via weethoeikheet.nl
  5. Sos-armbandjes siliconen €7.95 via goedgemerkt.nl
  6. Siliconen sos-armbandje €4.95 via koterkado.nl
  7. Naamplaatje €8.25 via goedgemerkt.nl

 

Siliconen bandje

Bobbi en Fitz vinden siliconen bandjes zelf het fijnst. Ze kunnen deze makkelijk zelf omdoen. Als wij in het weekend naar camping Bakkum gaan, dan gaan de bandjes altijd mee. Deze coole unicorn band kost €7.95 en is verkrijgbaar via ID4ALL.

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.